Radyoloji sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Radyoloji sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  2. Cerrahpaşa hastanesine nasıl randevu alınır?
  3. Radyoloji Sonuçları Ne Zaman Çıkar?
  4. Sağlık ocağı sonuçları ne zaman çıkar?
  5. Hematoloji sonucu ne zaman çıkar?

Radyoloji sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

E Nabız internet sitesi ya da uygulaması üzerinden tahlil ve radyolojik görüntülerinize ulaşabilirsiniz. Bunun için TC kimlik numaranız ve E Nabız şifreniz ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Eğer E Nabız şifreniz yok ise sisteme E devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Cerrahpaşa hastanesine nasıl randevu alınır?

Hastaneye 02 03 00 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tedavi olmak isteyenler MHRS sistemi, alo 182, hastanenin telefon numarası ya da hastane sitesinden online randevu butonuna tıklayarak istedikleri zamana randevu alabilmektedir.

Radyoloji Sonuçları Ne Zaman Çıkar?

Röntgen sonuçları, işlemin uygulanmasının ardından 15 dakika içerisinde çıkmaktadır. Bu sonuçlar önce radyolog tarafından görüntülenip okunduktan sonra gerekli bilgiler uzman hekime iletilmektedir.

Sağlık ocağı sonuçları ne zaman çıkar?

Sağlık ocağı (Aile Hekimliği) merkezlerinin Online Laboratuvar Tahlil Sonuçları internet ortamında vatandaşların kullanımına açıktır. Sağlık Ocağında yaptıracağınız kan sonuçlarını ertesi gün almak istiyorsanız saat 13:00'ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları pazartesi günü açıklanır.

Hematoloji sonucu ne zaman çıkar?

Kan örneği kan testi ile alınır. Yaklaşık 5 mililitre venöz kan böylece dirseğin kıvrımına delinir ve bir pıhtılaşma önleyici içeren steril bir tüpte saklanır. Zorunlu değilse, bu kan testi için oruç tutmak yine de önerilir. Sonuçlar 24 saat içerisinde hastaya iletilir.