KOSGEB ne kadar para veriyor?

İçindekiler:

  1. KOSGEB ne kadar para veriyor?
  2. KOSGEB nedir kimler başvurabilir?
  3. KOSGEB kim alabilir?
  4. KOSGEB den nasıl yararlanılır?
  5. Girişimcilik belgesi ne zamana kadar geçerli?

KOSGEB ne kadar para veriyor?

Küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek ve gelişimlerine yardımcı olmak için kurulan KOSGEB her yıl düzenli olarak hibe ve faizsiz kredi imkanı sunuyor. KOSGEB, şartları yerine getiren ve başvurularını yapan işletme sahipleri için 50 bin TL ile 370 bin TL arasında hibe desteği sağlıyor.

KOSGEB nedir kimler başvurabilir?

KOSGEB hibe ve faizsiz kredi desteği başvurusu yapmak için 18 yaşından büyük olma zorunluluğu bulunmaktadır. KOSGEB destekleri, sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilere verilmektedir. Yabancı uyruklu kişiler, KOSGEB başvurusu yapamazlar.

KOSGEB kim alabilir?

KOSGEB kredisi her iş kurmak isteyen kişi tarafından alınamıyor. ... Özellikle kişilerin kurumlar tarafından verilen iş kurma eğitimini alması gerekiyor. Aynı zamanda bu kişilerin Genç Girişimci Geliştirme Programı'na katılması gerekir. Bu şartları yerine getirmeyen kişilerin, KOSGEB kredisi alma olasılığı bulunmuyor.

KOSGEB den nasıl yararlanılır?

KOSGEB Desteklenen Sektörler NACE kodları içerisinde yer alan bir iş fikrine sahip olmanız gerekir. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvurusuna bulunarak ”Girişimcilik Sertifikası” almalısınız. Başvuru sonrasında size verilen gün geldiğinde KOSGEB iş planı projenizi sunmanız gerekmekte siniz.

Girişimcilik belgesi ne zamana kadar geçerli?

Bu soruların içinde en çok merak edilen alınan sertifikanın geçerlilik süresinin ne kadar olduğu. Bu soruya şu şekilde cevap verebiliriz. ✅ Şayet girişimcilik sertifikasını dersliklere girerek eğitimler sonrasında aldı iseniz bu belgenin geçerlilik süresi 01.01.2022 tarihine kadardır.