Trendyol kaç TL ye satıldı?

İçindekiler:

  1. Trendyol kaç TL ye satıldı?
  2. Trendyol kime aittir?
  3. Trendyol kaç milyona satıldı?
  4. Trendyol Ali babaya ne kadara satıldı?
  5. Trendyol hangi holdinge bağlı?
  6. Trendyolu kim satin aldi?
  7. Alibaba Trendyolu ne zaman aldi?
  8. Trendyol un sahibi kim nereli?
  9. Trendyol yemek hangi bölgelerde?
  10. Trendyol Express hangi illerde var?
  11. Trendyol Çin malı mı?

Trendyol kaç TL ye satıldı?

Alibaba, Trendyol'u alırken, DSM adlı şirket ile masaya oturmuştu. SEC'e açıklamada bulunan Alibaba, DSM yani Trendyol için 728 milyon dolar yani 3.6 milyar lira ödediğini ifade etti. Açıklamada DSM'nin çoğunluk hissesinin bu fiyata alındığı ifade edildi.

Trendyol kime aittir?

Alibaba Group Trendyol.com/Üst kuruluşları

Trendyol kaç milyona satıldı?

Trendyol, 350 milyon dolar yatırım aldı değerlemesi 9.35 milyar dolara yükseldi [GÜNCELLENDİ]

Trendyol Ali babaya ne kadara satıldı?

Alibaba, Trendyol'a 350 milyon dolar yatırım yaptı.Trendyol'un kontrolünü 2018 yılında devralan Alibaba, bu işlemle hissesini yüzde 86,5'e çıkarmış oldu. Alibaba Trendyol'a yaptığı yeni yatırımla payını yükseltirken, Trendyol'un değerlemesi de 11 milyar dolara ulaştı.

Trendyol hangi holdinge bağlı?

Kendi tedarik ettiği ürünlerin yanı sıra 45 bin KOBİ iş ortağıyla açık pazara dönüşen Trendyol'un yüzde 86.5'i Çinli alışveriş platformu Alibaba'ya ait. Şirketin kalan yüzde 6.96'sı Demet Mutlu'ya, yüzde 5.55'i Evren Üçok'a, yüzde 0.78'i Begüm Tekin'e, yüzde 0.21'i Zeki Güçlü Kaya'ya ait olduğu biliniyor.

Trendyolu kim satin aldi?

Geçtiğimiz zaman içerisinde başarılı yükselişini sürdüren ve dünya markası Alibaba'ya satılan Trendyol'un kurucusu olan Peki, Trendyol sahibi kimdir? Demet Mutlu kimdir? Demet Mutlu hayatı ve biyografisi!

Alibaba Trendyolu ne zaman aldi?

300 bin dolar sermaye ile kurulan Trendyol, 2010-2011'de Tiger Global ile Kleiner Perkins'ten ve 2014'te EBRD'den yatırım aldı. Dünyanın lider e-ticaret gruplarından Alibaba Group, 2018'de Trendyol'a ortak oldu.

Trendyol un sahibi kim nereli?

DEMET MUTLU'NUN HAYAT HİKAYESİ 22 Ağustos 1981 tarihinde ABD'nin New York kentinde dünyaya geldi. Liseyi İtalya'da okuduktan sonra New York Üniversitesi Ekonomi bölümünü birincilikle bitiren Demet Mutlu, daha sonra Harvard'da Master Of Business Administration'a kabul edildi.

Trendyol yemek hangi bölgelerde?

İlk etapta Beşiktaş bölgesi için kullanıma sunulan Trendyol Yemek, ilerleyen süreçte ise Şişli, Kağıthane ve Kadıköy bölgelerinde hizmet vermeye başlayacak. Trendyol Yemek içine girdiğimizde ilk etapta karşımıza mutfak seçenekleri ve restoranlar çıkıyor.

Trendyol Express hangi illerde var?

Trendyol Express İlk olarak İstanbul'da ağını genişleten şirket, Kocaeli, Bursa, İzmir ve Ankara dahil 37 ilde dağıtım yapıyor.

Trendyol Çin malı mı?

Trendyol'da satış yapan mağazaların %98'ini yerli şirketler oluştururken, bu şirketlerin sattığı ürünlerin %72'sinin de yerli imalat olması dikkat çekti.