Asist şurup yan etkileri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Asist şurup yan etkileri nelerdir?
  2. Asist 100 mL şurup nedir?
  3. Asist günde kaç defa kullanılır?
  4. Asist şurup nedir ve ne için kullanılır?
  5. Mucomax günde kaç defa kullanılır?

Asist şurup yan etkileri nelerdir?

Şoka kadar gidebilen aşırı duyarlılık yanıtları (anafilaktik reaksiyonlar-döküntü, kaşıntı, terleme, baş dönmesi, dil, dudak ve soluk borusunda şişme, hava yolunun tıkanması, bulantı, kusma gibi belirtiler görülebilir).

Asist 100 mL şurup nedir?

ASİST 100 mL şurup hazırlamak için 40 g granül içeren şişelerde ambalajlanmıştır. ASİST etkin madde olarak asetilsistein içerir. Asetilsistein, bir amino asit olan sistein türevi bir ajandır. Balgam söktürücü etkiye sahiptir.

Asist günde kaç defa kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktor tarafından başka şekilde önerilmediği durumlarda ASİST için öngörülen doz aşağıdaki şekildedir: 14 yaşın üzeri ergenlerde ve yetişkinlerde: Günde 1 veya 2 defa bir saşe (Günlük 600 mg veya 1200 mg) kullanılır.

Asist şurup nedir ve ne için kullanılır?

ASİST soğuk algınlığı ve solunum yollarının iltihaplanması (bronşit) durumunda balgam oluşmasını azaltır. Oluşan balgamları sulandırarak, öksürükle atılmasını kolaylaştırır.

Mucomax günde kaç defa kullanılır?

Doktor tarafından başka şekilde önerilmediği durumlarda MUCOMAX® için öngörülen doz aşağıdaki şekildedir: 14 yaş üzerindeki ergenlerde ve erişkinlerde; Solunum yollarını ilgilendiren hastalıklarda artmış sekresyonu azaltmak ve atılımı kolaylaştırmak amacıyla günde 1 defa 1 efervesan tablet uygulanır.