Fiyuu ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Fiyuu ne iş yapar?
  2. Fiyuu Restaurant nedir?
  3. Fiyuu Riders ne demek?
  4. Getir araçlı kurye ne kadar kazanır?
  5. Getir kaç para maaş veriyor?

Fiyuu ne iş yapar?

fiyuu, Türkiye'nin en yeni "Hızlı Teslimat" platformudur. Yoğun şehir ve hayatı içerisinde koşuşturan tüketicilerin ihtiyaç duydukları şeyleri, istedikleri zaman, istedikleri yere, zamanında ve güvenilir bir şekilde ulaştırmak isteyen firmalara kurumsal kurye desteği vermek amacı ile kuruldu.

Fiyuu Restaurant nedir?

Fiyuu Hakkında: TFI - TAB Gıda Yatırımları'nın hızlı teslimat platformu olan fiyuu, 2016 yılından bu yana İstanbul, Adana, İzmir,Ankara ve Bursa'da 1500'ü aşkın kuryesi ile 300'ü aşkın restoran ve iş yerine hizmet vermektedir.

Fiyuu Riders ne demek?

fiyuu, Türkiye'nin en yeni "Hızlı Teslimat" platformudur. ... Özel olarak seçilerek kurumsal bir eğitim sürecinden geçen fiyuu kuryeleri, tek bir merkezden yönetilen ve sürekli denetlenen yüksek teknolojiye sahip bir sisteme bağlı olarak İhtiyacı olan şirketlere; Verimli. Hızlı ve Zamanında.

Getir araçlı kurye ne kadar kazanır?

Getir kuurye maaşları 2021 yılında mesai ücretleriyle birlikte 4 bin lirayı bulmaktadır. Ayrıca Getir araçlı kurye maaşları da lira ile 5 bin lira arasında değişmektedir.

Getir kaç para maaş veriyor?

2021 Getir kurye maaşları ortalama lira arasındadır. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira yemek parası da almaktadır.