TV Plus ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. TV Plus ücreti ne kadar?
  2. TV ücretsiz mi?
  3. TV Plus Sinema hemen ücretli mi?
  4. TV Plus nasıl izlenir?
  5. TV Plusta kaç film satın alınır?
  6. Vodafone TV kimlere ücretsiz?
  7. TV'de TV+ nasıl açılır?
  8. Vodafone TV ne zamana kadar ücretsiz?
  9. TV+ nasıl yüklenir?
  10. TV+ hangi günler ücretsiz?
  11. Turkcell TV Cep paketi nedir?
  12. TV+ Tv'ye nasıl yüklenir?

TV Plus ücreti ne kadar?

Premium TV+ Paketi : 150'den fazla canlı kanalı, gişe rekortmeni filmler, sevilen diziler, Premier Lig, NBA, Moto GP, Formula 1, spor, haber, çocuk, belgesel programları ve çok daha fazlası ayda sadece 17,99 TL'dir.

TV ücretsiz mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz. ... +100 veya +250 Saat Kayıt Paketleri ile TV+ ile sevdiğiniz programları kaydedebilir, daha sonra dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

TV Plus Sinema hemen ücretli mi?

Aile Paketi, TV+ Extra Paket, İşte TV+ Avantaj veya İşte TV+ Ekstra abonesiysen, SinemaHemen servisinden ücretsiz olarak yararlanabilirsin. SinemaHemen filmlerini web, cep ya da tabletten izlemek istersen TV+ Full Paket veya Premium Paket abonesi olman yeterli.

TV Plus nasıl izlenir?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV Plusta kaç film satın alınır?

TV+'da film satın alma sınırı yoktur.

Vodafone TV kimlere ücretsiz?

Vodafone TV Kampanyası
  • Vodafone Servisleri Paketi kapsamında sunulacak olan Vodafone TV Full Paketi Red First abonelerine ücretsiz! ...
  • 60'ın üzerinde TV kanalına ek yüzlerce seç-izle film ve çocuk içeriğine ek bir ücret ödemeden ulaşılabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

TV'de TV+ nasıl açılır?

Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz. Kumandanızı televizyonunuza doğru tutarak, Kolay kurulum listesinde televizyonunuzun markası için belirtilen tuşa televizyonunuz kapanıncaya kadar basılı tutunuz.

Vodafone TV ne zamana kadar ücretsiz?

Vodafone Faturalı ve Vodafone Evde İnternet müşterileri 30 Nisan'a kadar Vodafone TV platformundaki tüm içeriklere ücretsiz olarak uşabilecek.

TV+ nasıl yüklenir?

Telefonunuzdan ARTINET ya da ARTICEP yazıp 2200'a​ ücretsiz mesaj attığınızda üye olduktan sonra telefonunuza gelen linke tıklayarak Turkcell TV mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

TV+ hangi günler ücretsiz?

Buna göre, 31 Aralık 2020 saat 00.00'dan saat 09.00'a kadar Turkcell TV+ Plus'ın tüm içeriği ücretsiz olacak. Ücretsiz içerikten faydalanmak için platforma ücretsiz üye olmanız gerektiğini belirtelim.

Turkcell TV Cep paketi nedir?

Cep Paketi ile bilgisayarınızda, cep telefonu ve tabletinizde 80'den fazla TV kanalını izleyebilirsiniz. Dilediğiniz programları 25 saate kadar kaydedebilirsiniz. Turkcell TV+ Market bölümünde en popüler, en güncel filmleri ve dizileri kiralayabilirsiniz.

TV+ Tv'ye nasıl yüklenir?

Turkcell TV+ uygulamalarını nereden indirebilirim? Telefonunuzdan ARTINET ya da ARTICEP yazıp 2200'a​ ücretsiz mesaj attığınızda üye olduktan sonra telefonunuza gelen linke tıklayarak Turkcell TV mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Dilerseniz Appstore veya Googleplay'den uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz.