ÖSYM başvuru parası hangi bankaya yatırılacak?

İçindekiler:

  1. ÖSYM başvuru parası hangi bankaya yatırılacak?
  2. ÖSYM ais ödeme nasıl yapılır?
  3. ÖSYM sınav ücreti internetten nasıl yatırılır?
  4. TUS ödeme nasıl yapılır?
  5. ISG Sınavı 2021 ne zaman?
  6. 2021 ISG Sınav ücreti ne kadar?
  7. 2020 KPSS para yatırma hangi banka?

ÖSYM başvuru parası hangi bankaya yatırılacak?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Yerleştirme ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan 'ÖDEMELER' alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilir.

ÖSYM ais ödeme nasıl yapılır?

Ödemeler anlaşmalı bankalar aracılığıyla ya da ÖSYM'nin kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresinden yapılabilecek.

ÖSYM sınav ücreti internetten nasıl yatırılır?

ÖSYM Ödemeleri
  1. Akbank Mobil'e giriş yap, "Ödeme Yap" menüsünden "ÖSYM Ödemeleri"ni seçerek başvuru yapılan sınavı ve adayın T.C. Kimlik numarası bilgisini girdikten sonra ödemeni anında gerçekleştirebilirsin.
  2. Akbank İnternet'te "Ödemeler" menüsündeki "Kurum-> Eğitim-Sınav" seçeneğine tıkla.

TUS ödeme nasıl yapılır?

Ücret, ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Banka/ATM'den ödeme yapılmamalıdır. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih süresinin bitiminden sonraki ilk gün saat 23.59'a kadar yatıracaklardır.

ISG Sınavı 2021 ne zaman?

İSG sınavı, bu yıl 12 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Sınavın başvuruları ise 22 Kasım tarihinde alınmaya başlanacak ve 1 Kasım tarihinde sona erecek.

2021 ISG Sınav ücreti ne kadar?

2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (1. Dönem) geç başvuru ücreti 435 TL olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyenler ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden başvuru ücretini ödeyerek başvurusunu tamamlayabilir.

2020 KPSS para yatırma hangi banka?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.)