Phaselis çadır kuruluyor mu?

İçindekiler:

  1. Phaselis çadır kuruluyor mu?
  2. Çıralı hangi ile bağlı?
  3. Phaselis kamp yapılıyor mu?
  4. Phaselis de kamp yapılır mı?
  5. Sahilde çadır kurmak yasak mı?
  6. Phaselis Koyu ucretli mi?
  7. Phaselis Antik Kenti Kamp yapılır mı?
  8. Phaselis Koyu ücretli mi?

Phaselis çadır kuruluyor mu?

Phaselis yakınlarındaysanız ve çadır kurabilecek uygun bir yere ihtiyacınız varsa sizin için konumunu verdiğimiz bu alanı öneriyoruz. Bu bölgede buradan başka bir yere toplatılmadan çadır kurmanız mümkün değildir.

Çıralı hangi ile bağlı?

Çıralı, Antalya ilinin oldukça sakin tatil beldelerinden biridir. Antalya şehir merkezine yaklaşık uzaklığı 84 km mesafedir. Kemer ilçesinin Ulupınar Mahallesine bağlıdır. Olimpos Beydağları Milli Parkı içinde yer almaktadır.

Phaselis kamp yapılıyor mu?

Kumluca–Kemer yoluna girdikten sonra Tekirova kavşağından Antalya'ya U dönüşü yaparak ilk önce Alacasu Koyu'ndan Cennet Koyu'na daha sonra da Likya Yolu'na girerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Çadırınızı güvenle kurabileceğiniz Phaselis Kamp Alanı son derece sessiz ve sakindir.

Phaselis de kamp yapılır mı?

Kuşların cıvıldaştığı ormanın içinde hem Phaselis Antik Kentini gezmek, hem yüzmek hem de kamp yapmak isterseniz doğru adrestesiniz. Ormanın içi ve plaj kullanıma açık. Kamp alanında tuvalet mevcut ve oldukça temiz. Kamp yapacak olanların ihtiyaçlarını önceden temin ederek gelmelerinde fayda var.

Sahilde çadır kurmak yasak mı?

Kamp yapmak için kurulmuş ve işletilen RUHSATLI KAMP ALANLARINDA kamp yapmak veya çadır kurmak ile ilgili herhangi bir yasak bulunmamaktadır.

Phaselis Koyu ucretli mi?

Phaselis Plajı Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti Antik kent ve plajlar 15 Nisan – 2 Ekim tarihleri arasındaki yüksek sezonda 08.00-19.00, 3 Ekim – 14 Nisan tarihleri arasında ise 08.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık durumdadır. ... Phaselis Plajı giriş ücreti 30 tl dir.

Phaselis Antik Kenti Kamp yapılır mı?

Kuşların cıvıldaştığı ormanın içinde hem Phaselis Antik Kentini gezmek, hem yüzmek hem de kamp yapmak isterseniz doğru adrestesiniz. Ormanın içi ve plaj kullanıma açık. Kamp alanında tuvalet mevcut ve oldukça temiz.

Phaselis Koyu ücretli mi?

Antik kent ve plajlar 15 Nisan – 2 Ekim tarihleri arasındaki yüksek sezonda 08.00-19.00, 3 Ekim – 14 Nisan tarihleri arasında ise 08.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık durumdadır. Plajlara ulaşmak için antik kentin içinden geçiyorsunuz. Phaselis Plajı giriş ücreti 30 tl dir.