Maldivler Balayı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Maldivler Balayı ne kadar?
  2. Maldivlerde Türk oteli var mı?
  3. Maldivler e ne zaman gitmeli?
  4. Ayada Maldives kime ait?
  5. Maldivler uçuş var mı?
  6. Maldivler Ne zaman sıcak olur?
  7. Maldivler yazın kaç derece?
  8. Maldivlere direk uçuş var mı?

Maldivler Balayı ne kadar?

Maldivler'de 20 Maldivler Balayi Fiyatlari ve Deneyimi
OtelOda TipiKampanyalı Fiyat
Adaaran Club RannalhiKumsal Villa878 USD
Sun IslandSu Üzeri Bungalov1062 USD
You & Me CocoonManta Villa1330 USD
Adaaran Club RannalhiSu Üzeri Bungalov1378 USD
9 satır daha

Maldivlerde Türk oteli var mı?

Onu çok özel kılan girişimlerinden biri de Maldiv Cumhuriyeti'nde hizmete açtığı Ayada Maldives Resort. Çünkü bu otel, Maldivler'deki ilk Türk oteli. Ve dünyada, 'En İyi Oteller' arasında 25'inci sırada.

Maldivler e ne zaman gitmeli?

Muson yağmurlarının ve yağmur oranının ülkede en çok olduğu dönem mayıs ile kasım ayları arasıdır. Ocak ile nisan arası ise yağışların az olduğu dönemdir. Ülke 12 ay boyunca, yılın her döneminde ziyaret edilebilir. Ancak özellikle dikkat edilmesi gereken aylar temmuz ve ağustos aylarıdır.

Ayada Maldives kime ait?

Burada açılan ilk Türk oteli Ayala Maldives kısa süre önce hizmete girdi. Otelin sahibi Aydeniz Group'un Yönetim Kurulu üyesi Fırat Aydeniz “Maldivlerde beni en çok şaşırtan şey, gün içerisinde oluşan gelgitler sebebiyle öğlen üzerinde dolaştığınız bir plajın akşamüzeri orada olmayışı.

Maldivler uçuş var mı?

İstanbul-Maldivler uçakla yaklaşık 8 ya da 9 saat sürüyor. Beyaz kumsalları harika deniziyle büyüleyici bir tatil yapabileceğiniz Maldivler de ıssız ada yolculukları da yapabilirsiniz. Ancak bir gezdiğiniz ada birkaç yıl sonra yok olabilir. Ülkenin 100 sene içerisinde sular altında kalacağı tahmin ediliyor.

Maldivler Ne zaman sıcak olur?

İklim olarak farklı adalara da sahip ülkenin ortalamada en sıcak ayı nisandır. En soğuk ayı aralık olsa da Ocak – Şubat gibi bize göre kış aylarında sıcaklık zaman zaman 30 derecenin üzerine bile çıkmaktadır. Muson yağmurlarının ve yağmur oranının ülkede en çok olduğu dönem mayıs ile kasım ayları arasıdır.

Maldivler yazın kaç derece?

Yumuşak ve güzel iklimi neredeyse tüm yıl boyunca sürer. Bu sebeple Maldivler seyahatiniz için size belli bir tarih aralığı vermek çok zordur. Ortalama sıcaklık 28 ile 32 dereceler civarında olurken, insanı sıkmayan ve nemi ile boğmayan havası gününüzün rahat geçmesini sağlar.

Maldivlere direk uçuş var mı?

Şu an Türk Hava Yolları, Maldivler yönüne aktarmasız uçan tek havayoludur.