Turkcell puan nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Turkcell puan nasıl öğrenebilirim?
  2. Turkcell faturaya ek telefon almak için ne gerekli?
  3. Turkcell Financell kredi sorgulama nasıl yapılır?
  4. Turkcell bir hat üzerinden kaç telefon alınır?
  5. Faturaya ek telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?
  6. Turkcell finansman kredisi ne demek?
  7. Türkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?
  8. Paycell kart tan para çekilir mi?
  9. Bir hattın üzerine kaç telefon alınır?
  10. Vodafone cihaz almak için kaç puan gerekli?
  11. Vodafone Faturalı Hat üzerine kaç telefon alınır?
  12. Turkcell faturalı hat üzerine kaç telefon alınır?
  13. Turkcell cihaz taksidi ödenmezse ne olur?

Turkcell puan nasıl öğrenebilirim?

Birikmiş puanı farklı şekillerde öğrenebiliriz. Bunun için 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya Turkcell Mobil Merkezlere ulaşabilirsiniz. Turkcell, SMS ile puan sorgulama imkanı sunmamaktadır. Cihaz satın alırken sahip olduğumuz puan miktarı hayati önem taşıyor.

Turkcell faturaya ek telefon almak için ne gerekli?

Turkcell hattınız üzerinde telefon almak için mutlaka hat sahibinin bireysel olarak kimlik kartı ile Turkcell mağazalarına başvurması yada Turkcell hesabım üzerinden başvurması gereklidir.

Turkcell Financell kredi sorgulama nasıl yapılır?

Turkcell Mağazaları, turkcell.com.tr, Dijital Operatör ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden kredi başvurunuzu yapabilir ve anında Financell kredi limitinizi öğrenebilirsiniz. Ek olarak, Financell kredi limitinizi Paycell uygulamasından da sorgulayabilirsiniz.

Turkcell bir hat üzerinden kaç telefon alınır?

Kaç telefon için başvuru yapabilirim? Bir kişi en fazla 3 telefon için başvurabilir.

Faturaya ek telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Turkcell finansman kredisi ne demek?

Financell markasıyla hizmet veren Turkcell Finansman Şirketi, Turkcell grup şirketlerinden olup BDDK'dan aldığı yetki ile ürün ve hizmet finansmanı sağlamak amacı ile faaliyete geçen finansman şirketidir.

Türkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Paycell kart tan para çekilir mi?

Paycell Kart'ın ile banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden para çekilebilir. ... Paycell Kart bakiyenizi PKART BAKIYE boşluk kartınızın son 4 hanesini Turkcell abonesiyseniz 2255'e, değilseniz 05'e SMS atarak veya Paycell uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Bir hattın üzerine kaç telefon alınır?

En fazla 2 cihaz almış olmak: GSM firmalarının ortak koştuğu bir diğer şart ise tek faturalı hatta en fazla 2 tane cihaz almış olmak. Yani daha önceden 2 cihaz almışsanız ve 3. cihazı almak istiyorsanız maalesef alamazsınız.

Vodafone cihaz almak için kaç puan gerekli?

Vodafone puan sisteminde her 1 puan 1 TL ye karşılık gelmektedir. Örneğiniz 3000 puanı olan biri 3000 TL telefon yada cihaz alabiliyorken 6000 puanı olan biri daha yüksek fiyatlı cihaz yada telefonu alabilir.

Vodafone Faturalı Hat üzerine kaç telefon alınır?

Ödenmemiş borcunuz ve hattınızda herhangi bir kısıtlama olmaması gerekmektedir. Adınıza kayıtlı GSM numaraları üzerinden limit puanınızın yeterli olması durumda en fazla 3 cihaz kampanyasına katılabilirsiniz.

Turkcell faturalı hat üzerine kaç telefon alınır?

Kaç telefon için başvuru yapabilirim? Bir kişi en fazla 3 telefon için başvurabilir.

Turkcell cihaz taksidi ödenmezse ne olur?

Taştanlar Turkcell Mağaza Müdürü Şahin Güner,"Hat üzerine telefon satışları kaldırılmayacak. Devam edecek. Ancak bunların ticaretini yapan insanları engellemek amacı ile hat üzerine telefon alan kişi 3 ay fatura ödemediği zaman telefon otomatik olarak kapatılacak.