PNR numarası nerede yazar?

İçindekiler:

  1. PNR numarası nerede yazar?
  2. Otobüslerde PNR ne demek?
  3. İnternetten otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?
  4. Check-in işlemi ne zaman yapılır?
  5. Pir bagaj takip numarasi nedir?

PNR numarası nerede yazar?

PNR Kodu Nerede Yazar? Kod, mobil biniş kartınızın sağ alt tarafında, dijital seyahat belgenizin ise orta bölümünün aşağısında “rezervasyon” bilgisi olarak yazar.

Otobüslerde PNR ne demek?

PNR kodu, biletinizin rezervasyon numarasıdır. Rakamlardan ya da harflerden oluşur. Bu numara ile biletinizin çıktısını alabilir, değişim ve iptal işlemlerinizi yapabilirsiniz. ... PNR kodu, internetten bilet aldığınızda tarafınıza e-mail ve SMS yoluyla iletilmektedir.

İnternetten otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizi aldıktan sonraki prosedür biletinizi acente veya otobüs terminallerinden almakla aynıdır. Öncelikle otobüsünüzü bulup ardından koltuğunuzu belirlemektir. Kalkış saatinize kadar ne yapmak istediğiniz tamamen size kalmıştır.

Check-in işlemi ne zaman yapılır?

Online check-in işlemleri uçuş saatinden 24 saat önce başlar ve uçuşa 90 dakika kala biter. Bu süre içinde check-in işleminizi yaptırabilirsiniz.

Pir bagaj takip numarasi nedir?

Eşya Karışıklık Raporu (Property Irregularity Report ‑ PIR) referans numarası, geciken veya hasar görmüş bagajları takip etmemize yarayan tekil bir koddur. Numara 10 adet harf ve sayının kombinasyonundan oluşur ve PIR makbuzunuzda, adınızın hemen üzerinde bulunur.