Puanımı nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. Puanımı nasıl öğrenirim?
  2. Telefon faturasına kredi çekilir mi?
  3. Faturalı hatta kredi çıkıyor mu?
  4. Findex raporu nasıl öğrenilir?
  5. Faturalı hatta kredi almak icin ne gerekli?
  6. Faturalı hatlara nakit nasıl oluyor?
  7. Turkcell nakit para veriyor mu?
  8. Fatura üzerine telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

Puanımı nasıl öğrenirim?

Bankalar aracılığıyla notunuzu öğrenmenin iki yolu bulunmaktadır. Banka şubesinden notunuzu öğrenmek istiyorsanız, şubeden bunu rica edebilir ya da kredi başvurusu yaptığınızda öğrenebilirsiniz. Eğer şubeye gitmeden halletmek istiyorum diyorsanız, internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

Telefon faturasına kredi çekilir mi?

Kredinin çekilebilmesi için hat sahibinin operatör ile sözleşme imzalaması gereklidir. Bu nedenle faturası düzenli ödenen telefon numarasının kullanıcısı olsanız dahi hattın sahibi ile iletişime geçerek işlemlerinizi gerçekleştirmeniz önemlidir.

Faturalı hatta kredi çıkıyor mu?

Yazımızın başında da belirttiğimiz üzere faturalı hat üzerine kredi almak diye bir şey kesinlikle yoktur. Faturanızın üzerine cihaz alan firmalar bu cihazları satış fiyatını sizlere kredi miktarı olarak söylemektedir.

Findex raporu nasıl öğrenilir?

İkinci yöntem: Findeks İnternet Şubesi ya da Mobil Şube'den Risk Raporu alınmak istenen kişinin bilgileri girilerek kişiye SMS atılması sağlanır. SMS'e olumlu cevap verilmesi ile onay verilebilir. Raporunu almak istediğiniz kişi gerçek kişiyse, Findeks üyesi olmasa da raporunu alabilirsiniz.

Faturalı hatta kredi almak icin ne gerekli?

Firmaların İstediği Genel Şartlar Nelerdir?
  • En az 6 veya 12 aylık faturalı hat kullanıyor olmanız.
  • Faturalarınızı düzenli olarak ödüyor olmanız.
  • Geçmiş döneme ait ödenmemiş veya geç ödenmiş fatura borçlarınızın olmaması.

Faturalı hatlara nakit nasıl oluyor?

Faturalı hatta kredi demek, faturalı bir Turkcell, Vodafone, Avea (Türk Telekom) hattınız varsa bunun üzerine cihaz alıp aldığınız cihazı geri satmanız anlamına gelir. Bu durumda faturanızın üzerine telefonunuzu nakite çevirerek kredi almış olursunuz.

Turkcell nakit para veriyor mu?

Yalnızca Turkcell faturalı hatlara özel olan bu kredi sayesinde Turkcell kullanıcıları nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. ... Aynı şekilde Vodafone ve Türk Telekom faturalı hatta kredi almanız mümkün.

Fatura üzerine telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.