KYK borcu ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. KYK borcu ödeme nasıl yapılır?
  2. KYK borcu nasıl ödenir Ziraat?
  3. Yapılandırmada öğrenim kredisi nasıl ödenir?
  4. KYK kredi geri ödemeleri nasıl yapılıyor?
  5. KYK Geri ödeme hangi bankalar?
  6. Kyk kredi geri ödeme faiz var mı?

KYK borcu ödeme nasıl yapılır?

KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi KYK kredi ve yurt ödemeleriniz için kyk.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden herhangi bir banka kartıyla veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.

KYK borcu nasıl ödenir Ziraat?

KYK öğrenim kredisi sadece Ziraat bankası şubelerinden ve ATM'lerden ödenir. Başka bir banka seçeneğiniz yok. Online ödeme ile her bankanın kredi kartı veya banka artı ile ödenir. 0850 220 00 00 numaralı telefonu arayarak da KYK Kredi bursunuzla ilgili borç ödemesini hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Yapılandırmada öğrenim kredisi nasıl ödenir?

Yapılandırılan borçlar, borçlunun tercihine göre peşin veya taksitler halinde, Gelir İdaresi Başkanlığı internet adresi "www.gib.gov.tr" üzerinden, anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartıyla, banka hesabından havale yöntemiyle, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlarla, vergi tahsiline yetkili ...

KYK kredi geri ödemeleri nasıl yapılıyor?

Kurumumuzdan ilk defa burs/kredi alacak olan öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılının ocak ayı itibariyle, ilgili Ziraat Bankası şubesi aracılığı ile ödeme yapılmaktadır.

KYK Geri ödeme hangi bankalar?

Öğrenciler ödemelerini T.C. kimlik numarası ile https://kygm.gsb.gov.tr/ internet adresinde yer alan "e-Ödeme Bölümü" ya da "Geri Ödeme Bölümü"nden yapabileceği gibi T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden veya internet bankacılığından da yapabilmektedir. Öğrenciler taksitlerini vadesinden önce ödeyebilmektedir.

Kyk kredi geri ödeme faiz var mı?

KYK borçlarının vaktinde ödenmesi halinde kredi faizi üretici fiyat endeksi (ÜFE) oranında. ... Ödenemeyen KYK borçlarının gecikme faizine tabi olduğunu unutmamak gerek. Olağan dönem faizi ÜFE oranında; gecikme faizi ise aylık %1,40 ki bu oran yıllık %18,16'ya tekabül ediyor.