İzmir en düşük kaç derece?

İçindekiler:

  1. İzmir en düşük kaç derece?
  2. Izmire ne kadar yağış düştü?
  3. Istanbul'da nem oranı kaç derece?
  4. Erzurum en soğuk kaç derece?
  5. Erzurum en düşük kaç derece oldu?
  6. İzmir hangi mevsimde?
  7. Izmirde mevsimler nasıl geçer?
  8. Erzincan en soğuk kaç derece?
  9. Erzurum en az yağışı ne zaman alır?
  10. Erzurum en soğuk kaç derece gördü?

İzmir en düşük kaç derece?

Resmi İstatistikler
IZMIROcakHaziran
Aylık Toplam Yağış Miktarı Ortalaması (mm)135.012.0
Ölçüm Periyodu ( 19)
En Yüksek Sıcaklık (°C)22.441.3
En Düşük Sıcaklık (°C)-8.29.5
7 satır daha

Izmire ne kadar yağış düştü?

Metrekareye 142 kilogram yağış düştü Bölge Müdürlüğünün verilerine göre, son 14 saatte İzmir'in merkezinde metrekareye 142, Bayraklı'da 129, Balçova'da 109, Menderes'te 103, Bornova'da 87, Buca'da 81, Kemalpaşa'da 65 kilogram yağış düştü.

Istanbul'da nem oranı kaç derece?

Asya ve Avrupa kıtalarına ev sahipliği yapan İstanbul, Karadeniz ile Akdeniz arasında bir geçiş iklimine sahip olup, Marmara Bölgesi'nin en çok yağış alan şehirlerinden biridir. Şehirde yıl boyu en düşük sıcaklık -11, en yüksek sıcaklık +40 derecelerde olup, ortalama nispi nem oranı ise u'tir.

Erzurum en soğuk kaç derece?

Erzurum'da gece en düşük sıcaklık sıfırın altında 31 derece ölçülürken sabah saatlerinde sıfırın altında 40 dereceyi gören Ardahan'ın Göle ilçesi Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum ve Ardahan'da ki soğuk hava Kutuplardaki Antarktika'yı geçti.

Erzurum en düşük kaç derece oldu?

Erzurum'da son 40 yıl içerisinde yapılan meteorolojik ölçümlere göre en düşük hava sıcaklığı 28 aralık 2002 tarihinde eksi 37, 2 derece, en yüksek sıcaklık ise 11ağustos 2006 tarihinde 36, 5 derece olarak kaydedildi.

İzmir hangi mevsimde?

Akdeniz ikliminin görüldüğü İzmir'de yaz mevsimi sıcak ve kurak, kış mevsimi ılık ve yağışlı geçer.

Izmirde mevsimler nasıl geçer?

İZMİR - İklim ve Bitki Örtüsü İzmir ilinde Akdeniz iklimi hüküm sürer. Yazları kurak ve sıcak kışları ılık ve yağışlı geçer. Temmuz-ağustos ayları en sıcak ve ocak-şubat en soğuk aylardır.

Erzincan en soğuk kaç derece?

Kış mevsiminde ise, doğudan gelen Sibirya kaynaklı hava kütlesinin tesirinde kaldığı zamanlarda, oldukça sert kış günle- ri yaşanabilmektedir. Erzincan İli yıllık sıcaklık orta- laması 10.9 °C, en soğuk ay olan Ocak ayı ortalama- sı -6.7 °C, en sıcak ay olan Temmuz ayı ortalaması da 31.4 °C, olduğu gözlenmiştir.

Erzurum en az yağışı ne zaman alır?

İklim grafiği Erzurum 26 mm yağışla Eylül yılın en kurak ayıdır.

Erzurum en soğuk kaç derece gördü?

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde hayat edata durma noktasına geldi. En düşük sıcaklık, dün gece sıfırın altında 30 derece ile Erzurum'un Tekman ilçesinde ölçüldü.