Kosgeb ten kimler yararlanabilir 2021?

İçindekiler:

  1. Kosgeb ten kimler yararlanabilir 2021?
  2. Kosgeb kadın girişimcilere ne kadar destek veriyor?
  3. KOSGEB hangi iş kollarına kredi veriyor?
  4. KOSGEB kimlere kredi veriyor?
  5. KOSGEB Ne Kadar hibe Veriyor 2021?
  6. KOSGEB bayanlara ne kadar para veriyor?

Kosgeb ten kimler yararlanabilir 2021?

KOSGEB 2021 yılında iş yeri kuruluş desteği olarak 5 bin TL hibe vermektedir. Engelli, Gazi ve 1. derece şehit yakını ile kadın girişimcilere pozitif bir avantaj uygulayarak bu rakamı 10 bin TL olarak uygular. ... 7 İşletme Kuruluş Giderlerinizi Bankalardan Sağlaya Bilirsiniz!

Kosgeb kadın girişimcilere ne kadar destek veriyor?

KOSGEB Geleneksel Girişimci Desteği Söz konusu olan bu program ile kadınların alabileceği en yüksek yardım ise 60 bin TL'dir. Geleneksel girişimci desteği ile kadınlar açtıkları işletmenin, makine ve işletme için gerekli olacak giderleri bu hibeden karşılamaktadır.

KOSGEB hangi iş kollarına kredi veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri...) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış...) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık...)

KOSGEB kimlere kredi veriyor?

Program iki bileşenden oluşuyor. İmalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük işletmeler ile 2017 ve sonrasında kurulan imalat, bilgisayar programlama, bilimsel Ar-Ge (araştırma-geliştirme) sektörlerindeki yenilikçi, genç ve küçük işletmeler programdan yararlanacak.

KOSGEB Ne Kadar hibe Veriyor 2021?

KOSGEB'DEN 2021'DE KOBİ'LERE 1.6 MİLYARLIK DESTEK GELİYOR Verilmesi planlanan desteğin, 1 milyar 164 milyon lirası geri ödemesiz, 287 milyon lirası geri ödemeli olacak. Dahası kurum, yeni yılda 149 milyon liralık kredi faiz desteğinde bulunacak. KOSGEB Başkanı Prof.

KOSGEB bayanlara ne kadar para veriyor?

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alarak kendi iş yerini kurmak isteyen ev hanımlarına KOSGEB işletmesini kurması ile birlikte 5.000 TL hibe vermektedir. Daha sonra işletmesinin 1. ile 12 ay arasında çalıştırmış olduğu sigortalı işçisi sayısına göre de 20.000 liraya kadar hibe imkanı sağlamaktadır.