iPhone SE ön kamerası nasıl?

İçindekiler:

  1. iPhone SE ön kamerası nasıl?
  2. iPhone SE 2020 nasil acilir?
  3. iPhone se küçük mü?
  4. iPhone SE ne anlama geliyor?
  5. iPhone SE 2020 kutusundan Airpods çıkıyor mu?
  6. iPhone SE 2021 batarya kaç mAh?
  7. iPhone SE boyu kaç cm?
  8. iPhone SE kaç demek?
  9. iPhone SE 2020 hangi renk alınır?

iPhone SE ön kamerası nasıl?

Diyafram değeri f.2/2 olan bu kamera, DxoMark testinden 83 puan almayı başardı. Peki iPhone SE'nin genel performansı nasıl? SE 2020, genel değerlendirme adına 101 puan aldı. Fotoğraf testinden 103 puan alan iPhone SE 2020, video testinden 98 puan aldı.

iPhone SE 2020 nasil acilir?

iPhone SE (2. nesil), 8, 7 veya 6 model aygıtınızı yeniden başlatma
  1. Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun.
  2. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. ...
  3. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone se küçük mü?

iPhone SE Apple'ın diğer tüm yeni telefonlardan çok daha küçük. Eğer eskisi gibi küçük bir telefon istiyorsanız bu model şimdilik en küçük iPhone modeli. Bu sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 12'nin 5.4 inç ekrana sahip olabileceği söyleniyor.

iPhone SE ne anlama geliyor?

iPhone SE, (iPhone Special Edition) Amerikalı telefon üreticisi Apple tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan iOS işletim sistemli bir akıllı telefondur. Bu, Apple'ın Cupertino merkezinde (Apple Campus), tarihinde açıldı ve tarihinde serbest bırakıldı.

iPhone SE 2020 kutusundan Airpods çıkıyor mu?

Apple'ın kararıyla birlikte artık yeni iPhone 11, iPhone XR ve iPhone SE cihazların kutusunda güç adaptörü veya earbuds kulaklıklar bulunmayacak.

iPhone SE 2021 batarya kaç mAh?

iPhone 5s modelinde 1560 mAh kapasiteli bir batarya kullanılırken, iPhone SE batarya kapasitesi ise 1624 mAh olarak karşımıza çıktı. Bir kıyaslama yapabilmek adına iPhone 6s modelinde 1715 mAh batarya olduğunu hatırlatalım.

iPhone SE boyu kaç cm?

Apple iPhone SE (10,2 cm (4 inç) dokunmatik ekran, 16 GB, iOS 10) gümüş

iPhone SE kaç demek?

SE kısaltmasının açılımının “Special Edition” yani “Özel Sürüm, Özel Versiyon” anlamına geliyor. Telefonu duyururken Tim Cook, 2015 yılı içerisinde 4 inç ekranlı iPhone modellerinin 30 milyondan fazla sattığını dile getirmişti. ... Zaten telefon duyurulurken tüm özellikleri iPhone 5s ile kıyaslanarak anlatılmıştı.

iPhone SE 2020 hangi renk alınır?

Telefonların iç kısmında siyah çerçeveler kullanılmış. Bu nedenle kırmızı rengi seçmek, siyah ve kırmızının şıklığının sunulmasını sağlayacaktır. Önerim kırmızı rengi tercih etmeniz.