Istikbalin en güzel yatağı hangisi?

İçindekiler:

  1. Istikbalin en güzel yatağı hangisi?
  2. İstikbal nasıl bir marka?
  3. İstikbal nerenin markası?
  4. İstikbal kime satıldı?
  5. Bir yatağın ömrü ne kadardır?
  6. Ortopedik yatağın ömrü ne kadardır?
  7. Yaylı yataklar sağlıklı mı?

Istikbalin en güzel yatağı hangisi?

İstikbal'in en iyi yatağı hangisi sorusunun cevaplarından birisi Self Clean Ultra yataktır. Özel bir teknoloji ile üretilen bu yatak, doğal yatak kumaşı ile üretilmiştir. Bu özelliği sayesinde yatak üzerinde herhangi bir leke olduğunda ortam ışığında yani gün ışığında yatak lekeleri kendisi temizleyebilmektedir.

İstikbal nasıl bir marka?

Türkiye'nin en büyük mobilya firmalarından biri olan İstikbal, hem yatak hem de mobilya denilince ilk akla gelen adreslerden biridir. İstikbal yatak, yatak konusunda ülkemizde lider konumdadır ve ayrıca Türkiye'nin en büyük yatak üretim tesislerinde üretilmektedir.

İstikbal nerenin markası?

İstikbal Mobilya A.Ş.; 1957 yılında kurulan türk mobilya şirketi. Kayseri'de Boydak Grubunun Patronu Hacı Boydak tarafından kurulmuştur.

İstikbal kime satıldı?

Şirket yoluna artık "Erciyes Anadolu Holding" ticari unvanı ile devam edecek. İstikbal, Bellona ve Mondi gibi mobilya markalarını bünyesinde bulunduran, geçtiğimiz yıllarda FETÖ sebebiyle TMSF tarafından 2016'dan bu yana yönetilen Boydak Holding'in adı: Erciyes Anadolu Holding oldu...

Bir yatağın ömrü ne kadardır?

Bir yatağın ortalama kullanım süresi altı ile sekiz yıl arasında değişir. Tabii bu durumu etkileyen en önemli faktör yatağınızın yapımında kullanılan malzemeler. Eğer yatağınız kaliteli malzemelerden yapılmışsa ve siz de yatağınızın bakımlarını düzenli olarak yapıyorsanız yatağınızı sekiz yıla kadar kullanabilirsiniz.

Ortopedik yatağın ömrü ne kadardır?

Ortalama Yatak Kullanım Süresi Uzmanlara ve araştırmalara göre, yüksek kaliteli bir yatağın ömrü en fazla 10 yıldır. Genelde yataklar 10 yıldan daha kısa bir sürede yapısal fonksiyonlarını yitirirler. Kullanım şekli ve kilo dengesi yatağın ömrünü etkiler.

Yaylı yataklar sağlıklı mı?

Yaylı yataklar metalden yapıldıkları için dalgalı anten etkisi gösterirler ve bu durum özellikle vücudun orta kısımlarının belirli rezonans akımlarına maruz kalmalarına neden olur. Yaylı yataklar, elektromanyetik alan oluşturdukları için sağlık açısından bu durum son derece tehlikeli olmaktadır.