WP çevrimiçi nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. WP çevrimiçi nasıl kapatılır?
  2. Whatsappta çevrimiçi özelliği kalktı mı?
  3. WhatsApp'ta çevrim içi nasıl gizlenir?
  4. WhatsApp Son görülmeyi kaldırıyor mu?
  5. Vatsap da numaranın kayıtlı olduğu nasıl anlaşılır?

WP çevrimiçi nasıl kapatılır?

WhatsApp'ta çevrim içi bilgisini gizleme Uygulamayı açtıktan sonra Ayarlar > Gizlilik > Durum adımlarını takip ediyorsunuz. Bu adımda “Şu Kişilerle Paylaş” seçeneğine tıkladıktan sonra kimseyi seçmeden “Bitti” derseniz çevrim içi olduğunuzu gizleyebiliyorsunuz.

Whatsappta çevrimiçi özelliği kalktı mı?

İletişim ağlarından biri olan WhatsApp'da çevrimiçi özelliği belli bir süre kapatıldı. Böylelikle kullanıcılar birinin çevrimiçi olup olmadığını göremedi. Daha önce son görülme sekmesini gizleme getiren WhatsApp, kullanıcılarının gizliliği için çevrimiçi özelliğini de devre dışı bıraktı.

WhatsApp'ta çevrim içi nasıl gizlenir?

WhatsApp'da Durum seçeneğine tıklandığında Sadece Şu Kişilerle Paylaş seçeneğine erişmek gerekiyor. Tabii buna ek olarak Ayarlar > Gizlilik > Okundu bilgisi ya da Ayarlar > Gizlilik > Son görülme bölümü üzerinden okundu bilgilerini ve son görülmeyi kapatabilirsiniz.

WhatsApp Son görülmeyi kaldırıyor mu?

Whatsapp'ın yeni versiyonunda artık son görülme özelliği olmayacak. Böylece kullanıcılar, diğer Whatsapp kullanıcılarının son görülme bilgisini göremeyecek. SON GÖRÜLME ÖZELLİĞİNİ KALDIRAN YENİ GÜNCELLEME YAYINLANDI MI?

Vatsap da numaranın kayıtlı olduğu nasıl anlaşılır?

"OKUYAN KİŞİ" başlığını kontrol et. Mesajını okuyabilen kişiler, senin numaranı kaydetmiştir; bu yüzden, numarana sahip olduğunu bildiğin kişinin adını burada görüyor olmalısın. Kontrol etmek istediğin kişinin adını burada görürsen bu kişi numaranı kaydetmiştir.