Instagramda Story nasil kaydedilir?

İçindekiler:

  1. Instagramda Story nasil kaydedilir?
  2. Instagramda muzikli hikaye nasil kaydedilir?
  3. Instagramda fotoğraf galeriye nasıl kaydedilir?
  4. Instagram fotoğraf erişimine nasıl izin verilir?

Instagramda Story nasil kaydedilir?

İşlemi gerçekleştirmek için Instagram'ın Android ve iOS uygulamalarında Ayarlar kısmından "Hikayeyi Ayarları" kısmına tıklamak gerekiyor. Akabinde bu pencerede en alt altta yer alan "Paylaşılan Fotoğrafları Kaydet" seçeneğini onaylayarak tüm hikâyelerin galeriye dahil olmasını sağlamak mümkün.

Instagramda muzikli hikaye nasil kaydedilir?

  1. Instagram'da artık hikayeye şarkı eklenebilecek. Hikayeye müzik eklemek için öncelikle Instagram'ın hikaye kısmına girmeniz gerekiyor.
  2. Daha sonra hikayede paylaşmak istediğiniz görüntüyü ekleyin ve devamında ekranı yukarı doğru kaydırınız.
  3. Ekranı yukarı kaydırınca müzik simgesini seçmelisiniz.

Instagramda fotoğraf galeriye nasıl kaydedilir?

Instagram'da paylaşılan fotoğraf ve videoların kaydedilmesi mümkün. Kendi paylaştığınız görüntülerin bir kopyasının telefonda kalmasını istiyorsanız Ayarlar'a girmeli ve Hesap > Asıl Fotoğraflar yolunu takip etmelisiniz. Sonrasında karşınıza gelen ekranda 'Fotoğrafların İlk Hallerini Kaydet'in aktif olması gerekiyor.

Instagram fotoğraf erişimine nasıl izin verilir?

Ardından ana ekranda Kamera simgesi Uygulama içi kamerayı açmak için sol üst köşede bulunur. Şimdi sese dokun Kameraya erişimi etkinleştirin ve beliren ayarlar ekranında kolu şu yöne hareket ettirin: EN ifadeler altında kamera. Bundan sonra şuraya gidin: EN seste bulunan kol mikrofon ikincisine erişim yetkisi vermek.