Elektra krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Elektra krem ne işe yarar?
  2. Nimes Combo ne işe yarar?
  3. Solerat krem ne işe yarar?
  4. Repair krem ne işe yarar?
  5. Romatim jel nerede kullanılır?

Elektra krem ne işe yarar?

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid anti-inflamatuvar ilaçlar =NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır. Tiyokolşikosid, esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir.

Nimes Combo ne işe yarar?

Uygulandığı bölgede kas gevşetici ve ağrı kesici bir etki gösteren bu jel, osteartrit (eklemlerde kireçlenme ve harabiyet), eklem dışı romatizma ve omurganın (boyun, bel, sırt bölgesi ) ağrılı kas kasılmalarının (spazmlarının) tedavisinde; kaza veya spor yaralanmalarına bağlı burkulma, incinme ve ezilme sonucu gelişen ...

Solerat krem ne işe yarar?

SOLERAT deriye uygulandığında, lokal olarak antialerjik (alerjiyi giderici), antienflamatuar (iltihabı giderici), antipruritik (kaşıntıyı giderici) ve anestezik etki gösterir. SOLERAT, güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve birinci derece (hafif) yanıklarda kullanılır.

Repair krem ne işe yarar?

Yararları: Yara iyileştirici : Yaralı cildinizi onarmaya yardımcı olur, konfor ve esneklik verir. Yatıştırıcı : Yatıştırıcı ve anti-enflamatuar özellikli Termal su bakımından çok zengindir, cildinizin hızla yenilenmesine yardımcı olur. Yenileyici : Doğal konforunu ve yumuşaklığını geri bulan cildinizi yumuşatır.

Romatim jel nerede kullanılır?

olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir. olduğu ağrı, iltihaplanma ve şişmede, o Yumuşak doku iltihaplanmalarında, o Bölgesel romatizma hastalıklarında kullanılır.