Martı Scooterları hangi marka?

İçindekiler:

  1. Martı Scooterları hangi marka?
  2. Anadolu 1 kaç watt?
  3. BinBin Scooter kaç TL?
  4. Martı şirketi kime ait?
  5. Martı kaç TL Ankara?
  6. Martı kaç km hız?
  7. Martı saati ne kadar?
  8. Martı ücreti nedir?
  9. Ankara Martı kaç TL 2021?
  10. Martı ücreti nasıl ödenir?

Martı Scooterları hangi marka?

Martı Scooter Filosu Hangi Araçlardan Oluşuyor? Martı'nın filosu neredeyse tamamen yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşuyor. Martı ilk çıktığında Segway ES1 ve Xiaomi M365 kullanıyordu. Anadolu 1 ise Martı mühendislerinin kendi tasarımı.

Anadolu 1 kaç watt?

250W motor gücü sayesinde saatte 25 kilometrelik bir hıza çıkma kapasitesine sahip olan Anadolu 1'in hızının tıpkı diğer Martı modelleri gibi saatte 18 km hıza sınırlandırıldığını da ekleyelim.

BinBin Scooter kaç TL?

Üniversitesi kampüslerinde 1 TL'lik açılış ücreti ve kullanılan dakika başına 0,50 TL talep ederek kullanılabilen BinBin, İstanbul Havalimanı'nda ise 15 dakikası 4 euro olarak ücretlendiriliyor.

Martı şirketi kime ait?

Martı, Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Ordu ve Gaziantep'te hizmet veren scooter paylaşım sistemi. Faaliyetlerine 2019 yılında başlayan ve ilk başta sadece İstanbul'da hizmet veren sistem, Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunulmuştur.

Martı kaç TL Ankara?

Martı Ankara'da uçacak! Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL olurken, her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Martı ile ilgili bir diğer önemli gelişme ise Martı tarafından geliştirilen ve büyük kısmı Türkiye'de üretilecek olan yeni elektrikli scooter modeli Anadolu 1'in kısa zaman sonra tanıtılacak olması.

Martı kaç km hız?

Tüm dünyada yapılan sürüşlerde ortalama elektrikli scooter kullanım yaşı 32'dir. Dünya çapındaki mikromobilite araçları ortalama 25 km/sa hıza çıkabiliyorken Martı elektrikli scooterlarının hızını güvenlik açısından 18 km/sa ile limitlemiştir. Martı'nın belirlediği hız limiti maraton koşucusu hızının dahi altındadır.

Martı saati ne kadar?

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor.

Martı ücreti nedir?

Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL ve dakika başı ücreti 0,79 TL'dir.

Ankara Martı kaç TL 2021?

Martı Scooter Kiralama Fiyatları 2021 yılında yolculuğa başlamak 1,99 TL , kullandığınız her bir dakika için 0,79 TL olarak ücretlendiriliyor.

Martı ücreti nasıl ödenir?

Yolculuğumun Ücretini Nasıl Ödeyeceğim? Martı'yı kullanabilmek için uygulamaya bir kredi kartı tanımlamalısın. Sürüş sonrası ödemen gereken tutar uygulamaya eklediğin kredi kartından otomatik olarak tahsil edilir.