iPhone 8 camı kaç TL?

İçindekiler:

  1. iPhone 8 camı kaç TL?
  2. iPhone arka cam değişimi nasıl yapılır?
  3. iPhone 8 Plus ekran değişimi kaç TL?
  4. iPhone 11 arka kapak cam mi?
  5. iPhone 8 Plus camı çizilir mi?
  6. iPhone 11 hoparlör nasıl temizlenir?
  7. Apple camı kırıldı ne yapmalıyım?
  8. 8 Plus'ın ekranı ne kadar?
  9. iPhone 11 ekran kırılır mı?

iPhone 8 camı kaç TL?

iPhone ekran ve ön cam değişim fiyatları EYLÜL AYI (Aynı Gün Teslim)
ModelÖn cam değişimi fiyatıEkran değişimi fiyatı
iPhone X799 TL2499 TL (orijinal yeni cihazdan sökülme)
iPhone 8 Plus299 TL899 TL (orijinal)
iPhone 8299 TL699 TL (orijinal)
iPhone 7 Plus299 TL899 TL (orijinal)
23 satır daha

iPhone arka cam değişimi nasıl yapılır?

Ön paneli çıkarılan telefonun arka kısmındaki hasarlı cam özel araçlar yardımıyla ısıtılır. Yeterli ısıya ulaşıldığında ve yapıştırıcı gevşediğinde arka cam sökülür. Arka cam çıkarıldıktan sonra telefonun içi ufak bir fırça yardımı ile hazır açılmışken temizlenebilir.

iPhone 8 Plus ekran değişimi kaç TL?

iPhone 8 Plus ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 350 TL'dir. Ekran tamiri uzman ve tecrübeli APPLE kadromuz tarafından özel ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır.

iPhone 11 arka kapak cam mi?

iPhone 11'in arka kısmı camdan yapılmıştır. Bundan dolayı cihazın yere düşmesi, telefonunuza alınan bir darbe, telefonun sert bir zemine çarpması, cihazın üzerine baskı uygulanması ve benzeri sebeplerden dolayı telefon kırılabilir, çatlayabilir.

iPhone 8 Plus camı çizilir mi?

Apple'ın açıklamasına göre iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X, Aerospace sınıfı alüminyum ve camın üzerinde 7 kat bir işlem görmüş. Testlere geri dönecek olursak, JerryRigEverything, ilk olarak iPhone 8 ekranının çizilmelere karşı dayanıklılığı ölçüyor. Cihazın camı 6. derecede çizilmeye başlıyor.

iPhone 11 hoparlör nasıl temizlenir?

Hoparlörü fırçalamak için yumuşak kıllı bir diş fırçası kullanabilirsin. Hoparlörün kıyısında köşesinde biriken kirleri çıkarmak için basınçlı hava spreyi kullanabilirsin. Son olarak da hoparlörün içindeki veya etrafındaki yapışkan maddeleri temizlemek için yapışkan bant kullanabilirsin.

Apple camı kırıldı ne yapmalıyım?

Apple, ön cam değişimi yapmaz Ön cam kırıldığında aklımıza yetkili servise gidip ekran değişimi yaptırmak gelecektir. Ancak Apple ön cam değişimi yapmayacaktır. Ön camı kırık ekranınızı söküp yerine yeni bir ekran takacaktır.

8 Plus'ın ekranı ne kadar?

Türkiye'de iPhone ekranı değiştirme maliyetleri
iPhone 8Ekran onarımı (garanti kapsamı dışında)
iPhone 8 Plus1.219 TL
iPhone 81.069 TL

iPhone 11 ekran kırılır mı?

Ekran kırılmaları garanti kapsamına girmez. Bu nedenle Apple ücretsiz bir hizmet sunmaz. Ücret karşılığı ekran değişimi yaptırmak zorundasınız.