Otrivine Menthol Burun spreyi ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Otrivine Menthol Burun spreyi ne ise yarar?
  2. Otrivine sprey çocuklar kullanabilir mi?
  3. Burun açıcı sprey nasıl kullanılır?
  4. Otrivine bağımlılık yapar mı?
  5. Burun spreyi kaç gün saklanır?
  6. Burun spreyi bağımlılık yapar mi?
  7. Burun spreyi kullanmak zararli mi?

Otrivine Menthol Burun spreyi ne ise yarar?

OTRIVINE MENTHOL, doz ayarlı 10 ml'lik sprey ile kullanıma sunulmaktadır. kaynaklanan burun tıkanıklığının giderilmesinde kullanılır. Etkisi birkaç dakika içinde başlar ve 10 saate kadar devam eder. Burun içi hassasiyeti olan kişiler tarafından da iyi tolere edilmektedir.

Otrivine sprey çocuklar kullanabilir mi?

Kullanımdan sonra kapağı kapatınız. Ölçülü doz veren sprey, her defasında tam doz uygulamanızı ve OTRIVINE PEDATRK'in çocuğunuzun burnunun iç yüzeyinize iyice dağılmasını sağlar. Değişik yaş grupları: OTRIVINE PEDATRK, 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Burun açıcı sprey nasıl kullanılır?

İşaret ve orta parmağınızı aşağıya doğru bastırdığınız sprey ilacı burun deliğinize püskürtmüş olacaktır. Püskürtmeyi yaptığınızda burnunuzdan soluk alın ve ağızdan soluğunuzu bırakın. Aynı işlemi diğer burun deliğiniz için tekrarlayın. Spreyi kullandıktan sonra 5-10 dakika kadar bir süre burnunuzu sümkürtmeyin.

Otrivine bağımlılık yapar mı?

Otrivine bağımlılarının sayıları hiç de az değil. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Teoman Dal, hastalarında bu sorunla çok sık karşılaştığını söylüyor.

Burun spreyi kaç gün saklanır?

Burun spreyini en fazla 5 gün kullanın Nezle, grip, sinüzit tedavisinde burun tıkanıklığını gidermek için burun spreyleri sıklıkla kullanılır.

Burun spreyi bağımlılık yapar mi?

Evet, bazı burun spreyleri bağımlılık yapar. Alerjik nezlesi olan hastalarda kullandığımız burun spreylerinin bir kısmında kortizon bulunmaktadır. Kortizon miktarı çok az olduğundan bu spreyler genellikle önemli yan etkilere yol açmazlar. Bazen kabuklanma, kuruluk ve burun kanaması nedeni olabilirler.

Burun spreyi kullanmak zararli mi?

Burundaki tıkanıklığını açmak için kullanılan spreylerinin uzun süreli ve fazla dozda kullanımı, burun tıkanmasına neden olabiliyor. Burundaki tıkanıklığını açmak için kullanılan spreylerinin uzun süreli ve fazla dozda kullanımı, burun tıkanmasına neden olabiliyor.