Hamam Bocegi ilaci nedir?

İçindekiler:

  1. Hamam Bocegi ilaci nedir?
  2. Kara Fatma böceği nasıl yok edilir?
  3. Hamam böcekleri insanlara yaklaşır mı?
  4. Hamam böceği naftalin kokusuna gelir mi?
  5. Kara Fatma neden olur?

Hamam Bocegi ilaci nedir?

Borik asit ve haşlanmış patatesle hazırlayacağınız hamam böceği ilacı bilinen en eski ve etkili yöntemlerden biridir. 2 adet patates püresine 1 paket borik asit, 2 yemek kaşığı şeker ekleyin. Eldiven takın ve hepsini karıştırın. Küçük parçalar halinde hamam böceklerinin bulunabileceği her yere atın.

Kara Fatma böceği nasıl yok edilir?

Görünen yerlerde temizliğe gösterdiğiniz özeni evin her alanına yayın. Karafatmalar rutubetli ve kirli ortamlarda barınırlar, böylece onlara yaşam alanı bırakmamış olursunuz. Evin duvarlarında, mobilyalarda ve kapılarda bulunan yarık ve delikleri kapatın, gider borusu etrafına böcek kovucu aparatlar yerleştirin.

Hamam böcekleri insanlara yaklaşır mı?

Hamamböcekleri istilanın çok büyük sayılarda meydana gelmesinin ve özellikle gıdanın sınırlı olduğu zamanların dışında insanları ısırdıkları pek gözlemlenmemiştir. Çevrelerinde yeterli gıdayı bulduklarında insanlara pek yaklaşmazlar.

Hamam böceği naftalin kokusuna gelir mi?

Narenciye kokularını hamam böcekleri hiç sevmez. Fısfıs yardımıyla bu tür kokuları evinize sıkmanız bu böceklerden kurtulmanıza yardımcı olur. Hamam böcekleri naftalin kokusuna tahammül edemez. ... Sarımsak ve kırmızı biber de hamam böceklerini kaçırmak için kullanılan etkili yöntemlerdendir.

Kara Fatma neden olur?

Kara böcekler evlerimize işyerimize nereden gelirler.? Evlerimize,işyerimize, aldığımız eşyalar ve paketlerle, açık kapı ve pencereden, kapı altlarından lağım ve mutfak ve banyodaki lavabo boşluğundan tuvalet banyo penceresinden gelirler. Bu böcekler pis yerlerden geldikleri için bir çok mikrobu birlikte getirirler.