BIODERMA Güneş kremi hangi ciltler için?

İçindekiler:

  1. BIODERMA Güneş kremi hangi ciltler için?
  2. BIODERMA güneş kreminin fiyatı ne kadar?
  3. BIODERMA Photoderm krem ne işe yarar?
  4. BIODERMA Güneş kremi nasıl kullanılır?
  5. Bioderma hangi ülkede üretiliyor?
  6. Güneş kremi cildi nemlendirir mi?
  7. Bioderma Photoderm Max 50 ne işe yarar?
  8. Bioderma Photoderm Spot 150 ml 50 SPF nedir?

BIODERMA Güneş kremi hangi ciltler için?

BIODERMA'nın çözümü: Tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirilen güneş koruyucu serisi Photoderm, leke eğilimli, karma ve yağlı ciltler, hassas ciltler, kuru ciltler, kimyasal filtrelere karşı reaksiyon gösteren ciltler ve çocukların hassas cildi için birbirinden farklı birçok ürün keşfetmeye hazır mısın?

BIODERMA güneş kreminin fiyatı ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 54 Bioderma Güneş Kremleri ve Losyonları modeli içerisinde en ucuz Bioderma Güneş Kremleri ve Losyonları fiyatı 82.25 TL iken, en yüksek Bioderma Güneş Kremleri ve Losyonları fiyatı 280.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

BIODERMA Photoderm krem ne işe yarar?

Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla güneşe karşı güvenli koruma sağlar. Formülündeki Hücresel Bioprotection™* patenti sayesinde zararlı UV ışınlarına (günaş yanığı, güneş alerjisi vb.) karşı hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasını önlemeye destek olur.

BIODERMA Güneş kremi nasıl kullanılır?

Krem yüz dahil vücut için kullanıma uygundur. Bioderma güneş kremini güneşe çıkmadan önce bol miktarda eşit olarak cilde uygulanmalıdır. Bol kullanılmasına dikkat edilmelidir çünkü ürünü az kullanmak koruma oranını da azaltacaktır. Krem yüzdükten sonra yenilenmelidir.

Bioderma hangi ülkede üretiliyor?

Bioderma Fransa'da üretilen bir Fransız Markası.

Güneş kremi cildi nemlendirir mi?

Ankara Şehir Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Prof. Başak Yalçın, yaz aylarında güneş, deniz suyu ve havuz suyu gibi faktörlerin cilt yapısına zarar verdiğini belirterek, bu mevsimde cilt bakımı için yapılması gerekenleri anlattı. ...

Bioderma Photoderm Max 50 ne işe yarar?

Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla güneşe karşı güvenli koruma sağlar ve antiokisan etki sunar. Formülündeki Hücresel Bioprotection™* patenti sayesinde zararlı UV ışınlarına (günaş yanığı, güneş alerjisi vb.) karşı hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasını önlemeye destek olur.

Bioderma Photoderm Spot 150 ml 50 SPF nedir?

Lekelenme riski taşıyan ciltlerde tazeleyici özellikleri bulunan güneş koruyucu üründür. Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ 150 ml, Bioprotection formülü ile cilde koruma sağlar ve oluşabilecek hasar riskinin azaltılmasına ve güneş kaynaklı cilt yaşlanmasına karşı bakıma destek olur.