Bozcaada Akvaryum Koyu kimin?

İçindekiler:

  1. Bozcaada Akvaryum Koyu kimin?
  2. Akvaryum Koyu Bozburun nerede?
  3. Akvaryum Koyu nedir?
  4. Türkiyede kaç tane akvaryum koyu var?
  5. Bozburun da nerede yüzülür?
  6. Antalya Akvaryum Koyu Nasıl Gidilir?
  7. Bozburunda deniz nasıl?
  8. Bozburunda ne iş yapılır?

Bozcaada Akvaryum Koyu kimin?

Bozcaada Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ise, Akvaryum Koyu'nu da içinde barındıran parselin Kamil Erdoğan'a ait olduğunu söyledi.

Akvaryum Koyu Bozburun nerede?

Akvaryum Koyu, Muğla'nın Datça Knidos yolunda bulunur. Palamutbükü Koyu'nun yaklaşık 1 km doğu tarafında bulunur. Bu koy, Datça ilçe merkezine 25 km uzaklıkta bulunur.

Akvaryum Koyu nedir?

Akvaryum Koyu, Akvaryum gibi berrak suyu ile 12 Ada Turlarının vazgeçilmez durağı haline gelen bu koyun tam ortasında, batık bir deniz fenerinin kalıntılarına rastlanır. ... Bu özelliği ile dikkat çeken Akvaryum Koyuna gelenler, deniz gözlüklerini ve şnorkellerini yanlarından ayırmıyorlar.

Türkiyede kaç tane akvaryum koyu var?

2 ayrı koyu var.

Bozburun da nerede yüzülür?

Bozburun'un bakir kalmış köşelerinden biri olan Adatepe Mevkii'nin en güzel noktalarından biri Ada Boğazı… Tertemiz sularda, mavinin her tonunu görebileceğiniz ve rengarenk balıklarla yüzebileceğiniz Adaboğazı, mutlaka uğramanız gereken yüzme noktalarından biri.

Antalya Akvaryum Koyu Nasıl Gidilir?

Kompleks ile Antalya havalimanı arası 15 km. mesafede bulunmaktadır. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler şehir içi belediye otobüsleri ile ulaşım kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirler. AK03, VC57, VC59 numaralı otobüsler buraya yakın konumdan geçmektedir.

Bozburunda deniz nasıl?

Bozburun Halk Plajı Denizi temiz ancak pek de sığ değildir. Yüzmeyi yeni öğrenenler ve çocuklar için pek güvenli olmayabilir. Genel olarak sakin bir yer.

Bozburunda ne iş yapılır?

Bozburun Koyları Bozburun'da doyasıya yüzmek isterseniz limandan günübirlik tekne turlarına katılmanızı tavsiye ederiz. Yaz aylarından her gün 10.00'da hareket eden teknelerle Ada Boğazı başta olmak üzere Serçe Limanı, Bozukkale, Üç Taş, Akvaryum, Dirsekbükü gibi eşsiz koyları keşfetme şansı bulabilirsiniz.