Beşiktaştan Adalara vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Beşiktaştan Adalara vapur var mı?
  2. Beşiktaş Büyükada vapur kaç dakika?
  3. Beşiktaş'tan Büyükada'ya nasıl gidilir?
  4. Yenikapı'dan adalara vapur var mı?
  5. Istanbuldan Büyükada'ya nasıl gidilir?
  6. Anadolu yakasından Büyükada'ya nasıl gidilir?
  7. Istanbul büyük adaya nasil gidilir?

Beşiktaştan Adalara vapur var mı?

Dentur ve Mavi Marmara, Beşiktaş'tan sadece Büyükada ve Heybeliada'ya, Şehir Hatları ise Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada her gün sefer düzenliyor. Seferlerde Dentur ve Mavi Marmara, Adalar'a gidişte Kabataş, dönüşte ise hem Kabataş hem de Eminönü uğramalı olarak Beşiktaş'a ulaşıyor.

Beşiktaş Büyükada vapur kaç dakika?

Sadece Turyol firmasının düzenlediği sefer yaklaşık 1 saat 30 dakika sürüyor. Mavi Marmara firması Büyükada'ya 1 saat 55 dakikada ulaşıyor.

Beşiktaş'tan Büyükada'ya nasıl gidilir?

Beşiktaş'tan Büyükada'ya ulaşımın en kolay yöntemi İDO Deniz otobüslerinin Beşiktaş – Adalar hattı ile seyahat etmektir. Sabah 8'den akşam 8'e kadar ortalama 1 saat aralıklarla yapılan deniz otobüsünde tam ücret 10 TL'dir. Beşiktaş – Adalar Deniz Otobüsü seferlerinin güncel saatleri için tıklayın.

Yenikapı'dan adalara vapur var mı?

İDO Adalar İskelelerine Yapılan Seferler. İDO Kabataş İskelesi ve İDO Yenikapı İskelesi'nden yapılan Ada Seferleri ile İstanbul'un güzide adalar bölgesine kolayca gidebilirsiniz.

Istanbuldan Büyükada'ya nasıl gidilir?

Büyükada İstanbul'daki Kadıköy, Maltepe, Bostancı, Beşiktaş ve Kabataş gibi semtlere bir vapur, motor veya deniz otobüsü mesafesindedir. Hatta Büyükada'ya Avcılar ve Yeşilköy'den bile vapur ile ulaşılabilmektedir.

Anadolu yakasından Büyükada'ya nasıl gidilir?

Kadıköy: Kadıköy rıhtım iskelesinde yer alan Eminönü-Kadıköy-Adalar şehir hatları vapurları ile Büyükada'ya ulaşmak mümkündür. Kadıköy'den hızlı bir şekilde Büyükada'ya ulaşmak maksimum olarak yarım saat sürmektedir. Şehir hatlarının sefer saatlerini takip ederek Büyükada'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Istanbul büyük adaya nasil gidilir?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor. Motorlu tekneler şehir hatları vapurlarına göre biraz daha hızlı gidiyor ve adalara 10-15 dakika kadar daha önce varıyor.