Galaxy BUDS kaç TL?

İçindekiler:

  1. Galaxy BUDS kaç TL?
  2. Samsung BUDS Plus iPhone ile uyumlu mu?
  3. Samsung BUDS Apple ile uyumlu mu?
  4. Galaxy BUDS Pro iPhone ile uyumlu mu?
  5. Galaxy BUDS ne?

Galaxy BUDS kaç TL?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 622,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 529,00 TLŞu Andaki Fiyat: 622,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.

Samsung BUDS Plus iPhone ile uyumlu mu?

Galaxy Buds+ uygulamasının App Store üzerindeki görüntüleri, twitter üzerinden paylaşılmış. Buna göre diyebiliriz ki, Galaxy Buds+ bu kez iPhone ile tam uyumluluk gösterecek. Bu Samsung'un ilk iOS ile çalışan kulaklığı olmayacak elbette.

Samsung BUDS Apple ile uyumlu mu?

Galaxy Wearable uygulaması iOS cihazındaki sınırlamalar nedeniyle kullanılamaz. Fakat, Galaxy Buds'u bir iOS cihazına Bluetooth üzerinden bağlayabilir ve müzik dinlemek için kullanabilirsiniz.

Galaxy BUDS Pro iPhone ile uyumlu mu?

Buna göre diyebiliriz ki, Galaxy Buds+ bu kez iPhone ile tam uyumluluk gösterecek. Bu Samsung'un ilk iOS ile çalışan kulaklığı olmayacak elbette. Daha önceki Galaxy Buds modeli de iOS uyumluluğu içeriyordu, ancak bir uygulaması yoktu ve sadece varsayılan kontrolleri kullanabiliyordunuz.

Galaxy BUDS ne?

Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklık, Samsung'un son teknoloji ürünleri arasında bulunuyor. Bu kulaklıklar, sürekli birbirine dolanan kabloları ortadan kaldırarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Bluetooth bağlantısı üzerinden cihazlarla etkileşim kuran kablosuz kulaklık, müzik dinlemeyi çok daha kolay bir hale getiriyor.