Delay geciktirici krem nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Delay geciktirici krem nasıl kullanılır?
  2. Vega 5000 geciktirici sprey nasıl kullanılır?
  3. Viga 50000 Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?
  4. Geciktirici ne zaman etkisini gösterir?
  5. Delay Krem 48000 nasıl kullanılır?
  6. Geciktirici krem kaç dakika sürer?
  7. Süper Viga 50000 nedir nasıl kullanılır?
  8. Süper viga 50000 nasıl kullanılır?
  9. Geciktirici hap ilişkiden kaç dakika önce kullanılır?
  10. Geciktirici spreyin etkisi ne kadar sürer?
  11. Delay 48000 geciktirici sprey nasıl kullanılır?
  12. Delay krem neye yarar?
  13. Geciktirici krem işe yarar mı?
  14. Super Viga 5000 ne işe yarar?
  15. Super Viga krem nasıl kullanılır?
  16. Süper Viga 50000 nedir?

Delay geciktirici krem nasıl kullanılır?

Satın aldığınız geciktirici kremden nohut tanesi kadar bir büyüklüğü penisin baş kısmına, sünnetlik izinin yer aldığı yumuşak dokuya sürülmesi önerilir. Herhangi bir parmağınız ile yumuşak kısım üzerinde hafif bir tabaka meydana getirmeniz yerinde olacaktır.

Vega 5000 geciktirici sprey nasıl kullanılır?

İçerdiği E vitamini sayesinde cildinizi tahriş etmeyen viga 50000 sprey açık yaralara uygulanmamalıdır. 18 yaşından büyük bireyler için kullanıma uygundur. Bu ürünü penisin uç kısmına 5 veya 8 defa püskürterek kullanmalısınız.

Viga 50000 Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?

Kullanım Şekli; Viga 50000 geciktirici spreyi ilişkiden 5-10 dk. önce penis uç kısmına birkaç fıs sıkmanız yeterlidir. Prezervatif ile kullanıma uygundur. 1 kutu viga 50000 sprey ortalama 100-150 kullanımlıktır. E vitamini içerir.

Geciktirici ne zaman etkisini gösterir?

Geciktirici cinsel hapların vücuda etkisi 30 dakika içerisinde gerçekleşmektedir.

Delay Krem 48000 nasıl kullanılır?

İlişkiye başlamadan minimum 20 dakika önce, nohut tanesi kadar Delay 48000 krem penisin sap kısmına tamamen sürülür. Belirtilen süre bittikten sonra ilişkiye başlanılabilir. Bitkisel içeriğe sahip olmasından dolayı ilişki öncesi penisi yıkamanıza gerek yoktur.

Geciktirici krem kaç dakika sürer?

Geciktirici cinsel hapların vücuda etkisi 30 dakika içerisinde gerçekleşmektedir.

Süper Viga 50000 nedir nasıl kullanılır?

Tercihinize göre aldığınız spreyin veya kremin kullanımı oldukça basittir. Kullanımı ise şu şekildedir: Cinsel ilişkiye girmeden 20 dakika kadar öncesinde cinsel organınızı temizleyin. Uygun miktarda kremi elinize aldıktan sonra penis çevresine sürün.

Süper viga 50000 nasıl kullanılır?

Super Viga Krem Kullanımı
  1. Kullanacağınız bölgeye 10-15 dakika önceden sürmeniz yeterlidir.
  2. Krem yumuşak ve hafif dokusuyla size kolay bir uygulama sağlar.
  3. 10-15 dakika bekledikten sonra kremli olan bölge temizlenmelidir.

Geciktirici hap ilişkiden kaç dakika önce kullanılır?

Bu tip lokal tedaviler peniste hissiyatı azaltarak etki gösteriyor. Duyumlar azaldığında boşalma da gecikiyor. Ancak bu ilaçların cinsel birleşmeden 10-30 dakika önce uygulanması gerekiyor.

Geciktirici spreyin etkisi ne kadar sürer?

Kullanılan her iki hap arasında 24 saatlik bir zaman dilimi olması şarttır. Çünkü cinsel geciktirici hapların etkisi 24 saat ile 36 saatlik bir etkiye sahip olmaktadır.

Delay 48000 geciktirici sprey nasıl kullanılır?

Delay Spray Kullanımı * Delay sprey kullanımı, penisin kesinlikle ağız kısımına gelmeyecek şekilde tatbik edilmelidir. Penisin ağız kısımına gelen delay sprey ( geciktirici ) boşalma esnasında alacağınız zevkin azalmasına neden olur..! * Delay sprey kullanımı, haftada en fazla 5 kez uygulanmalıdır.

Delay krem neye yarar?

Ülkemize ithal yoluyla getirilen bu spreyin esas amacı erken boşalma problemini ortadan kaldırarak, geç boşalmayı sağlamaktır. Geciktiriciler arasında en hızlı etkisini görebileceğiz üründür. Delay 48000 geciktirici sprey aynı zamanda cinsel performansı da artırabilmektedir.

Geciktirici krem işe yarar mı?

Geciktirici spreyler; cinsel uyarılmayı azaltıp, boşalmayı çok az geciktirir, boşalma süresi uzamış görünür ama boşalmanın istemsiz bir refleks halinde ortaya çıkmasını engelleyemez. Aynı zamanda cinsellikten alınan hazzı da azaltır. Erken boşaldığınızda her şeyi yitirdiğinizi düşünmeyin.

Super Viga 5000 ne işe yarar?

Super Viga 50000 Ne İşe Yarar? Super Viga 50000 Sprey, doğal yapısı ile beraber erkek cinsel organına sıkılarak, kişilerin birtakım cinsel sorunlarına çözüm üreten üründür. ... Sprey erkek cinsel organına sıkıldıktan 20 dakika sonra cinsel ilişkiye girilebilir.

Super Viga krem nasıl kullanılır?

Uygun miktarda kremi elinize aldıktan sonra penis çevresine sürün. Ardından hafif masaj yaparak kremi bütün çevreye iyice yedirin. 20 dakika kadar bekledikten sonra ilişkiye girmeden cinsel bölgenizi temizleyin. Bu adımları yaparak erken boşalma sorununun kesin olarak önüne geçmiş olursunuz.

Süper Viga 50000 nedir?

Super Viga 50000 Sprey, doğal yapısı ile beraber erkek cinsel organına sıkılarak, kişilerin birtakım cinsel sorunlarına çözüm üreten üründür. ... Sprey erkek cinsel organına sıkıldıktan 20 dakika sonra cinsel ilişkiye girilebilir. Girilen bu cinsel ilişkinin süresi sprey sayesinde uzayacaktır.