PUBG zombi modu hangisi?

İçindekiler:

  1. PUBG zombi modu hangisi?
  2. PUBG zombi modu kalktı mı?
  3. PUBG hastalık modu kaldırıldı mi?
  4. PUBG hastalık modu nedir?
  5. PUBG hastalık modu gelecek mı?
  6. PUBG hastalık modu ne?
  7. Hastalık modu nedir?
  8. PUBG Mobile Vikendi haritası ne zaman gelecek?
  9. PUBG Mobile Vikendi neden gitti?

PUBG zombi modu hangisi?

PUBG zombi modu nihayet yayınlandı. 0.11.0 güncellemesi ile gelen bu özel mod, oyuna bambaşka bir hava katacağa benziyor. Zombilerin olduğu ilk oyun modu olan Survive Till Dawn oyuncuların merakla beklediği bazı yenilikleri de içinde barındırıyor. – Oyuna sınırlı süre için Zombie: Survive Till Dawn oyun modu eklendi.

PUBG zombi modu kalktı mı?

Korkunç yaşayan ölüler, popüler mobil oyun PUBG MOBILE'a yeniden eklenen Zombi Modu'yla birlikte, canavarlar bayramında geri dönüyor. Zombi Modu ilk olarak Ağustos 2019'da sunulan 0.14.0 içerik güncellemesiyle gelmişti. ... Galipler tarafından öldürülen Zombiler, yeniden hayata döndürülemiyorlar.

PUBG hastalık modu kaldırıldı mi?

"Hastalık Modu" olarak bilinen oyun modu, ilk olarak geçen yıl 0.14.0 güncellemesi ile tanıtılmış ve oyuncular tarafından sevilerek oynanmıştı ancak oyun modunun kısa bir süreliğine oynanabilmesinde karar kılınmıştı ve oyuncuların oynaması için beilrlenen sürenin ardından oyun modu tekrardan kaldırılmıştı.

PUBG hastalık modu nedir?

PUBG MOBILE YENİ OYUN MODU HASTALIK YAYINDA! Bu oyun modunda oyuncular, zombilerle mücadele edecek... Ayrıca Hastalık oyun moduna özel bir harita da oyuna eklendi. Oyuncular, hem zombilerle mücadele edebilecek hem de insan yerine zombi olarak da mücadele edebilecek.

PUBG hastalık modu gelecek mı?

PUBG MOBILE YENİ OYUN MODU HASTALIK YAYINDA! PUBG Mobil'e yeni bir oyun modu geldi! Bu oyun modunda oyuncular, zombilerle mücadele edecek... Ayrıca Hastalık oyun moduna özel bir harita da oyuna eklendi. Oyuncular, hem zombilerle mücadele edebilecek hem de insan yerine zombi olarak da mücadele edebilecek.

PUBG hastalık modu ne?

Her taraftan Zombiler yaklaşıyor! Hastalık Modu, özel bir mini haritada oynanan bir PvP modudur. Her maçta 12 oyuncu bulunur,ve 3 dakikalık turlardan oluşur.Oyunun başında, rastgele olarak seçilen 3 oyuncu zombi olur,bu oyuncular ilk Zombi grubudur. Diğer 9 oyuncu ise ilk Muhafız grubudur.

Hastalık modu nedir?

Hastalık modu, Zombilerin saldırısına karşı hayatta kalmaya çalışan bir Muhafız takımı ile birlikte hızlı ve öfke dolu! Muhafız olarak sonuna kadar hayatta kal yada Zombi olarak tüm muhafızları alt et!

PUBG Mobile Vikendi haritası ne zaman gelecek?

Karakin, toplam 64 oyuncunun yer alacağı iki kilometrelik bir alana sahip olacak. Oyuna ekleniş tarihiyse PUBG Mobile Türkiye resmi Twitter sayfasından duyurdu. Yapılan duyuruya göre oyunun 6. haritası 7 Nisan günü oyuncularla buluşacak.

PUBG Mobile Vikendi neden gitti?

Vikendi bir süreliğine gitti. Nedeni ise inanılmaz uzun eşleştirme süreleri. 4 harita da bile bu kadar uzun sürüyorsa 5 harita olursa herhalde sabahlar oyuncular diye düşünmüş olacaklar ki Vikendi'yi kaldırmışlar.