Amerikan konsolosluğu istanbul ne zaman açilacak?

İçindekiler:

  1. Amerikan konsolosluğu istanbul ne zaman açilacak?
  2. Amerikan Konsolosu kim?
  3. Amerika Konsolosluğu nerelerde var?
  4. ABD vize ücreti nereye yatırılır?
  5. Vize randevusu nasıl alınır?
  6. Amerika Öğrenci vizesi için bankada ne kadar para olmalı?
  7. ABD vize ücreti hangi bankaya 2020?
  8. Amerikan konsolosluğuna metro ile nasıl gidilir?

Amerikan konsolosluğu istanbul ne zaman açilacak?

İstanbul Başkonsolosluğu Çalışma Saatleri Hafta içi Her Gün Resmi Tatiller Hariç 07:45 - 16:30 saatleri arasındadır. Vize Bilgi Servisi Çalışma Saatleri Hafta içi Her Gün Resmi Tatiller Hariç 14:30 - 15:30 saatleri arasındadır. Amerika İstanbul Başkonsolosluğu üç farklı kategoride hizmet vermektedir.

Amerikan Konsolosu kim?

Daria Darnell, 1994 yılından beri ABD Dışişleri Bakanlığı'nda meslek memuru olarak görev yapmaktadır.

Amerika Konsolosluğu nerelerde var?

Amerika konsolosluğu İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alır. Sarıyer'in İstinye mahallesinde yer alan Amerika konsolosluğu poligon caddesi üzerinde bulunur. Amerika konsolosluğu bir diğer konumu Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunur. Yüreğir ilçesinin Girne bulvarın da yer almaktadır.

ABD vize ücreti nereye yatırılır?

Başvuru sahipleri herhangi bir Türk Ekonomi Bankası şubesi aracılığı ile Amerika Konsolosluğu hesabına vize ücreti ödemelerini yapabilmektedir. Amerika vizesi ücreti ödeme işlemenin ardından verilen dekontun başvuru aşamasında diğer gerekli evraklar arasına eklenmesi gerekmektedir.

Vize randevusu nasıl alınır?

0850 222 88 88 numaralı telefondan, www.tuvturk.com.tr adlı siteden ya da e devlet aracılığıyla randevular alınabilmektedir.

Amerika Öğrenci vizesi için bankada ne kadar para olmalı?

Amerika Turist Vizesi (B2) İçin Gerekli Evraklar Banka hesap dökümü (Son 3 aya ait, en az 7000 TL bulunan hesap bilgisi, bankadan ıslak imzalı ve kaşeli)

ABD vize ücreti hangi bankaya 2020?

Online ödeme yapmayı tercih etmeyen veya kredi kartı kullanmayan başvuru sahipleri vize ücreti ödeme işlemlerini banka aracılığı ile yapabilmektedir. Başvuru sahipleri herhangi bir Türk Ekonomi Bankası şubesi aracılığı ile Amerika Konsolosluğu hesabına vize ücreti ödemelerini yapabilmektedir.

Amerikan konsolosluğuna metro ile nasıl gidilir?

Atatürk Havalimanı'ndan M1Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter istasyonunda inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Mecidiyeköy durağında inerek Mecidiyeköy Meydan'daki otobüs durağından 29Ş numaralı otobüse binerek Kaplıcalar durağında indiğinizde Amerika Konsolosluğuna ulaşabilirsiniz.