Play Store'de bekliyor ne demek?

İçindekiler:

  1. Play Store'de bekliyor ne demek?
  2. Play Store neden bekliyor hatasi?
  3. Önbellek temizleme ne demek?
  4. Google sürekli duruyor ne yapmalıyım?

Play Store'de bekliyor ne demek?

“İndirme bekleniyor” hatasının en yaygın sebeplerinden biri de telefonda yeterli depolama alanı bulunmaması. Akıllı telefonunuzun depolama alanını kontrol etmek için “Ayarlar”>”Depolama” yolunu izleyerek bunu kontrol edebilirsiniz.

Play Store neden bekliyor hatasi?

Bu işlem çoğu kişiye mantıksız gelebilir ancak çoğu Android telefon uygulamaları otomatik olarak Wi-Fi üzerinden indirdiğinden, bağlantıda yaşanan kesintiler ve kopmalar Google Play indirme bekleniyor hatasına neden olur. Bu nedenle ilk olarak bağlantınızı kontrol edin, daha sonra uygulamayı tekrar indirmeyi deneyin.

Önbellek temizleme ne demek?

Önbellek Temizleme (Cache Temizleme) Nedir? Tarayıcı temizleme sayesinde geçici hafızadaki tüm veriyi temizledikten sonra bir web sitesini ilk kez ziyaret ettiğinizde yüklenmesi biraz daha zaman alacaktır. Bunun sebebi, dosyaların yerel hafızadan yüklenemeyerek ilgili web sunucusundan yüklenmesidir.

Google sürekli duruyor ne yapmalıyım?

Sürekli olarak duruyor hatasının çözümü Google, Android cihazlarda “ayarlar” bölümüne girerek uygulamalar butonuna basılması gerekiyor. Uygulamalar bölümünde “Google”a tıklanır. Google bölümüne girildikten sonra “güncellemeleri kaldır” butonuna basılarak her beş saniyede bir çıkan hata bir daha gözükmüyor.