Leke karşıtı krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Leke karşıtı krem ne işe yarar?
  2. Leke kremi nerelerde kullanılır?
  3. Jeuvenile leke kremi nasıl kullanılır?
  4. Leke tedavisinde hangi lazer kullanılır?

Leke karşıtı krem ne işe yarar?

Leke Karşıtı Bakım Kremi Ne İşe Yarar? Güneş, mevsim şartları, doğum sonrası gibi çeşitli nedenlerden dolayı cilt üzerinde oluşan lekeleri gidermeye yardımcı olur. ... Lekelere etki eden bakım kremi, cildi ipeksi bir güzelliğe kavuşturmaya katkı sağlar.

Leke kremi nerelerde kullanılır?

Leke kremleri doğru kullanıldığı müddetçe, cilt üzerinde oluşan güneş lekelerinden çillere kadar ve sivilce sonrası oluşan lekeler, hamilelik sonrası lekeler, yaşlılıktan kaynaklı lekeler, epilasyon sonrası lekelerde iyi sonuçlar alınabilecek kremlerdir.

Jeuvenile leke kremi nasıl kullanılır?

Cildi nemlendirir, yumuşak, ışıltılı, canlı ve pürüzsüz bir görünümüm sağlar. Kullanım Şekli/Uyarılar: Temizliğini tamamladığınız cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayın. Uygulamanın her gün 2 kez tekrar edilmesi önerilir. Haricen kullanılır.

Leke tedavisinde hangi lazer kullanılır?

Lazer tedavisinde ise Alexandrite lazer ve Diod lazerler UV ışınları ve yaşlılık gibi nedenlerle oluşan cilt lekelerinin giderilmesinde yardımcı olabilmektedir. Muayene sonucu tedavisi uygun görülen cilt leke tedavisi Alexandrite lazerle yapılan 1 veya 2 seans oldukça iyi sonuçlar vermektedir.