Onur Tuna ile Neslihan Atagül kardeş mi?

İçindekiler:

  1. Onur Tuna ile Neslihan Atagül kardeş mi?
  2. Onur Tuna boyu kaç cm?
  3. Sinem Ünsal sevgilisi kim?
  4. Onur Tuna hangi filmde oynuyor?
  5. Onur Tuna'nın babası nereli?
  6. Ferman hangi dizilerde oynadı?
  7. Siraç hangi dizilerde oynadı?
  8. Ali Vefa hangi dizide oynayacak?
  9. Neslihan Atagülün annesi nereli?

Onur Tuna ile Neslihan Atagül kardeş mi?

Onur Tuna'nın Neslihan Atagül öz kardeşi olmamakla birlikte, manevi kız kardeşidir. Bu manevi kardeşliğin başlangıç noktası ise, Hayat Devam Ediyor dizisinde ağabey ve kız kardeş olarak rol almalarıdır. Yani iki yakın arkadaşlar…

Onur Tuna boyu kaç cm?

6′ 5″ Onur Tuna/Boy

Sinem Ünsal sevgilisi kim?

Kıvanç Kılınç (2019–) Sinem Ünsal/İş ortağı

Onur Tuna hangi filmde oynuyor?

Cesur Yürek / Ömer Korkmaz (Onur Tuna)

Onur Tuna'nın babası nereli?

İstanbul'a geldiğinde ise Ayla Algan ile Craft Tiyatro gibi özel tiyatrolarda eğitime devam etti. Filinta ve Bi Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran Tuna'nın ailesi anne tarafından aslen Selanik göçmeni, baba tarafından ise Çanakkaleli olup babasıyla abisi matematik öğretmenidir.

Ferman hangi dizilerde oynadı?

2011, Hayat Devam Ediyor dizisiyle oyunculuk hayatına adım atan oyuncu, sürecinde Cesur Yürek dizisi, Ağır Romantik filmi, Yadel Uzun'un sanatsal kısa filmi "Kir" ve günümüzde FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Siraç hangi dizilerde oynadı?

Hayat Devam Ediyorşu tarihten beri: 2011 Siraç Bakırcı/TV dizileri

Ali Vefa hangi dizide oynayacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, "3 Kuruş" adlı dizi için görüşmelere başladı. Ay Yapım tarafından Çukur dizisinin yerine Show TV'de yayınlanması planlanan 3 Kuruş dizisinde 3 erkek başrol alacak ve bu 3 erkekten biri Taner Ölmez olabilir.

Neslihan Atagülün annesi nereli?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır.