Tefas fonları nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Tefas fonları nasıl alınır?
  2. Tefas fon hesaba ne zaman geçer?
  3. Tefas kimin?
  4. Türkiye Elektronik Fon Dağıtım Platformu nedir?
  5. Tefas açılımı nedir?
  6. Tefdp nedir?

Tefas fonları nasıl alınır?

Hesabınızın bulunduğu banka ya da aracı kurumun şubesi aracılığıyla ya da internet şubesi aracılığıyla istediğiniz fonu almanız mümkündür. Şube aracılığıyla işlem yapıyorsanız müşteri temsilcinize talebinizi iletmeniz yeterlidir.

Tefas fon hesaba ne zaman geçer?

- TEFAS platformu kuralarına uygun olarak fonun İşlem saatleri genel olarak 09:00-13:00 arasındadır. - İşlem saatleri içinde yapılan; - Fon ALIŞ işleminde naktiniz bloke olacak. Nakit ve kıymet takası 14:30 da gerçekleşecektir ..

Tefas kimin?

İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) tarafından işletilen TEFAS, tarihinde faaliyete geçmiştir. Finans Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kurucu olduğu yatırım fonları ile diğer portföy şirketlerinin kurucusu olduğu yatırım fonlarının alım-satım işlemleri TEFAS Platformu üzerinden gerçekleşmektedir.

Türkiye Elektronik Fon Dağıtım Platformu nedir?

TEFAS nedir? TEFAS tek bir yatırım hesabıyla özel şartlara tabi olan yatırım fonları hariç olmak üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun izniyle kurulmuş olan ve sermaye piyasamızda faaliyette olan tüm yatırım fonlarına erişim imkanı sağlayan elektronik bir platformdur.

Tefas açılımı nedir?

TÜRKİYE ELEKTRONİK FON ALIM SATIM PLATFORMU.

Tefdp nedir?

Türkiye Elektronik Fon Dağıtım Platformu (TEFDP ) ile ister şubelerimiz ister İnternet Bankacılığı aracılığıyla DenizBank yatırım fonlarının yanısıra, platforma üye diğer kurumların yatırım fonu alım/satım işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.