Garanti Bankası kart aidatı var mı?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankası kart aidatı var mı?
  2. Garanti Bonus Gold Kart aidatı ne kadar?
  3. Kart aidatlarını nasıl geri alabilirim?
  4. Bonus DIJI ücretsiz mi?
  5. Kart aidatı kesilmesi yasal mı?
  6. Bonus Piu kredi kartı mı?
  7. Bonus DIJI nasıl alınır?
  8. Bankaların yıllık kart aidatı alınması yasal mı?
  9. Paracard Bonus Trink kredi kartı mı?
  10. Bonus Piu nasıl para yatırılır?
  11. Bonus Piu ne işe yarar?

Garanti Bankası kart aidatı var mı?

Bu ürün ve hizmetlerin sağlanması aşamasında oluşan zorunlu masrafların ve verilen hizmetin kalitesinin sağlanması yanında bir takım operasyonel masrafların varlığı sebebiyle yıllık kart ücreti alınmaktadır. Ayrıca bonus kartınızı düzenli kullandığınızda ödediğiniz kart ücretinden çok daha fazlasını kazanırsınız.

Garanti Bonus Gold Kart aidatı ne kadar?

Faiz ve Ücretler
ÜrünYıllık Üyelik Bedeli*Ek Kart Yıllık Üyelik Bedeli*
Bonus Gold Trink184,50 TL92,00 TL
Bonus Platinum Trink207,50 TL103,50 TL
Bonus158,50 TL79,00 TL
Bonus Gold184,50 TL92,00 TL
29 satır daha

Kart aidatlarını nasıl geri alabilirim?

Tüketici hakem heyetine başvuru: İkamet ettiğiniz ilçedeki tüketici hakem heyetine başvuru yaparak kredi kartı aidat iadesi alabilirsiniz. Bunun için bankanızdan kredi kartı için ödediğiniz aidatın dekontunu almanız ve hakem heyeti tarafından verilen dilekçeyi doldurmanız gereklidir.

Bonus DIJI ücretsiz mi?

Ekstra bir ücret var mıdır? Bonus Diji'nin yıllık kart aidatı Bonus ile aynıdır. Birden fazla Bonus kartınız olması durumunda toplamda tek bir kartınızın ücreti yansıtılacaktır. Şeffaf Bonus, Aynalı Bonus, Çevreci Bonus, Altın Bonus ve Taraftar Bonus'lar bu kapsamın dışında bulunmaktadır.

Kart aidatı kesilmesi yasal mı?

Madde aynen şöyle: "Kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır." Bu yasa maddesinden yola çıkarak bankanızdan ücretsiz bir kart isteyebilir ve geçmiş dönemde ödediğiniz aidatları geri isteyebilirsiniz.

Bonus Piu kredi kartı mı?

Bonus Piu her yerde geçen, yüklediğin para kadar harcama yapabildiğin, üstelik tamamen ücretsiz bir karttır.

Bonus DIJI nasıl alınır?

Mevcutta Garanti BBVA kredi kartı sahibiyseniz Bonus Flaş ve bonus.com.tr üzerinden, Garanti BBVA müşterisiyseniz, bonus.com.tr üzerinden Bonus Diji kredi kartına başvurarak onay sonrası hiçbir ek prosedür gerekmeden, anında internetten alışverişe, QR ve NFC-mobil ödemelere başlayabilirsiniz.

Bankaların yıllık kart aidatı alınması yasal mı?

Bankalar yasal olarak yıllık üyelik ücreti tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır. Bankadan yıllık üyelik ücreti ödediğiniz kartınızı ücretsiz bir kartla değiştirmeyi talep edebilirsiniz.

Paracard Bonus Trink kredi kartı mı?

Paracard Bonus Trink banka kartı ile alışverişlerinizi "trink" diye tek bir dokunuşla öder ve geçersiniz. Üstelik bonus kazanmaya da devam edersiniz. Paracard Bonus Trink , sayıları her geçen gün artan Trink okuyucu olan noktalarda sadece bir dokunuşla daha hızlı ve kolay alışveriş yapmanızı sağlar.

Bonus Piu nasıl para yatırılır?

Nasıl para yükleyebilirim? Kartına para yüklemek www.bonuspiu.com.tr'deki "Hemen Yükle" yi tıklayarak Garanti BBVA kartlarınla, EFT ile, BKM Express para transferiyle, En Yakın Garanti BBVA ATM'sinden veya MoneySend ile yükleme yapabilirsin.

Bonus Piu ne işe yarar?

Bonus Piu kartınızla internette güvenle alışveriş yaparken aynı zamanda bol bol bonus kazanırsınız. Kazandığınız bonusları, Bonus Üye İş Yerleri'nde bedava alışveriş için kullanabilirsiniz. Üstelik Bonus Piu'da kart ve kullanım ücreti de yok!