Nasıl YouTube videosu indirilir?

İçindekiler:

  1. Nasıl YouTube videosu indirilir?
  2. Pinterestten video nasıl indirilir?
  3. Android telefona YouTube video nasıl indirilir?
  4. Instagram video nasıl indirilir?
  5. Pinterest indirme nasıl yapılır?
  6. En hızlı video indirme programı hangisi?
  7. YouTube kaç indirme?
  8. Bilgisayara YouTube nasil indirilir?
  9. YouTube Premium ne kadar?
  10. Instagram videoları telefona nasıl indirilir?
  11. Instagram'dan video indirmek için hangi program gerekli?

Nasıl YouTube videosu indirilir?

Bunun için aşağıdaki adımları takip edin.
  1. Adım:İndirmek istediğiniz YouTube videosunun URL'sini kopyalayın.
  2. Adım: Buradan YouTube'dan video indirme sitesini açın.
  3. Adım: URL'yi sitedeki arama bölümüne yapıştırın ve indir seçeneğine tıklayın.
  4. Adım: Açılan sayfandan “HD/MP3” indir seçeneğine tıklayın.

Pinterestten video nasıl indirilir?

Pinterest'te görülen ve indirilmek istenen videonun pin sayfası açılır. Video üzerinde sağ tık yapılır ve çıkan sekme üzerinden “incele” seçeneği seçilir. Tarayıcıda açılan yeni sekme üzerinden “video poster” diye bir kod satırı görünür. Kod satırının yanında bulunan ok işaretine tıklanarak kodlar görüntülenir.

Android telefona YouTube video nasıl indirilir?

Android için Youtube indirici Youtube uygulamasını açın ve kaydetmek istediğiniz videoyu veya oynatma listesini seçin, ardından paylaş seçeneğini tıklayın. Savefrom.net'in yeşil ok simgesini seçtiğinizde videonun hemen altında “indir” kırmızı düğmesini göreceksiniz. İndirmeyi çalıştırmak için tıklayın.

Instagram video nasıl indirilir?

Instagram hesabınızdaki indirmek istediğiniz fotoğraf veya videonun sağ üst kısmındaki zaman bölümden ilgili URL'yi (bağlantıyı) kopyalayın. Kopyalamış olduğunuz URL'yi “Downloadgram.com” adresine giderek indirme kutucuğuna bağlantıyı yapıştırın. Bu adımdan sonra alt kısımda olan indir (dovnload) butonuna tıklayın.

Pinterest indirme nasıl yapılır?

Bir Pini, görüntünün sağ alt tarafındaki üç nokta simgesine tıklayıp menüden Görüntüyü indir'i seçerek, ana sayfa akışından bilgisayarınıza da indirebilirsiniz.
  1. Kaydetmek istediğiniz Pine dokunun.
  2. Ekranın sağ üst kısmındaki öğesine dokunun.
  3. Görüntüyü indir'e dokunun.

En hızlı video indirme programı hangisi?

En iyi video indirme programları: ClipGrap. Winx YouTube Downloader. Any Video Converter Free. ISky Soft Video Downloader.

YouTube kaç indirme?

YouTube'un PlayStore üzerinden indirilme sayısı 10 milyarı geçti. Tabii ki bu 10 milyar uygulamanın farklı kişiler tarafından kullanıldığı anlamına gelmiyor.

Bilgisayara YouTube nasil indirilir?

YOUTUBE VİDEOLARI BİLGİSAYARA NASIL İNDİRİLİR? YouTube sayfasını açtığınızda “tarayıcınızdan video indirin” isimli bir özellik görmeniz gerekiyor. Bu özelliği dene butonuna tıklayarak aktif hale getirebilirsiniz. Denemek istediğiniz videonun hemen sağ alt kısmında indir butonu yer alacak.

YouTube Premium ne kadar?

YouTube'taki videoları reklamsız olarak kullanıcılara sunan YouTube Premium'un Türkiye fiyatı aylık 16.99 TL olarak duyuruldu. YouTube Premium'un 5 kişiye kadar kullanım imkanı sunulan Aile paketi üyeliği ise aylık 25.99 TL olarak belirlendi.

Instagram videoları telefona nasıl indirilir?

Instagram'dan Bilgisayarınıza Fotoğraf veya Video İndirmek İçin; Instagram hesabınızdaki indirmek istediğiniz fotoğraf veya videonun sağ üst kısmındaki zaman bölümden ilgili URL'yi (bağlantıyı) kopyalayın. Kopyalamış olduğunuz URL'yi “Downloadgram.com” adresine giderek indirme kutucuğuna bağlantıyı yapıştırın.

Instagram'dan video indirmek için hangi program gerekli?

Uygulama ile: iPhone ve Android cihazlarında kullanılabilen InstaSave for Instagram adlı uygulama Instagram'daki videoları ve fotoğrafları indirmenize olanak sağlıyor. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra Instasave'i açın ve Instagram'a geçip indirmek istediğiniz fotoğraf veya videonun bağlantısını (URL) kopyalayın.