Sinoz Altın Serum ve leke kremi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sinoz Altın Serum ve leke kremi nasıl kullanılır?
  2. Altın parçacıklı serum nasıl kullanılır?
  3. Sinoz Anti Dark Spot Face Cream nasıl kullanılır?
  4. Altın parçacıklı serum ne işe yarar?
  5. Sinoz Altin serum ne zaman kullanılır?
  6. Sinoz Anti Dark Spot Face Cream ne işe yarar?
  7. Sinoz ürünleri hangi kargo ile çalışıyor?
  8. Sinoz hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Sinoz Altın Serum ve leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt leke kremini sabah ve akşam, temiz cilde aşağıdan yukarı doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Yüz leke kremi etkisi içinse ürünü, makyaj öncesi baz olarak kullanılabilirsiniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz; herhangi bir alerjik durum olursa kullanmayınız.

Altın parçacıklı serum nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi: Yeterli miktarda serumu damlalığa çekiniz. Göz çevresi hariç temiz cilde günde iki defa dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilim gerçekleşene kadar bekleyiniz. Günlük kullanıma uygundur.

Sinoz Anti Dark Spot Face Cream nasıl kullanılır?

Göz çevresi hariç temiz cilde dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Gece ve gündüz olmak üzere, günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir. Günlük kullanıma ve tüm cilt tiplerine uygundur.

Altın parçacıklı serum ne işe yarar?

Altın parçacıklı serum, yüz cildindeki gözeneklere doğrudan etki eder. Böylece cilt gözeneklerinin sıkılaşmasını sağlar. Sarkan cilt gerilerek, botoks etkisi elde etmiş olur. ... Kırışıklıkların azalmasını sağlar ve yüz cildinde oluşan lekelenmeleri giderir.

Sinoz Altin serum ne zaman kullanılır?

Yüzünüzü temizledikten sonra Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu'nu göz çevrenize özel masaj ile uygulayınız. Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu'nun günde 2 defa sabah akşam düzenli kullanımı önerilir. Temiz cilde uygulanır. Göz serum etkileri kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.

Sinoz Anti Dark Spot Face Cream ne işe yarar?

Sinoz leke kremi, güneşe maruz kalma sonucu meydana gelen cilt lekeleri, sivilce izleri, yaşlılık lekeleri ve hamilelikte beliren lekelerin yok olmasında etkili olan bir leke kremidir. Aynı zamanda da cildin beyazlamasına, cildin pürüzsüz ve parlak görünmesine yardımcı olur.

Sinoz ürünleri hangi kargo ile çalışıyor?

Siparişlerinizin gönderimi için Aras kargo, UPS kargo ve PTT kargo ile çalışmaktayız.

Sinoz hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Sinoz Kozmetik olarak; doğaya ve canlılara olan farkındalık yaratma isteğimiz ve saygımız ile hiçbir ürünümüz hayvanlar üzerinde test edilmemektedir. "