Türkan Şoray nasıl zayıfladı?

İçindekiler:

  1. Türkan Şoray nasıl zayıfladı?
  2. Türkan Şoray çingene mi?
  3. Türkan Şoray nasıl 20 kilo verdi?
  4. Türkan Şoray kaç kilo?
  5. Sibel Can çingene mi?
  6. Türkan Şoray Türk mü?

Türkan Şoray nasıl zayıfladı?

Posta'nın haberine göre; Türk Sineması'nın 'Sultan'ı Türkan Şoray, 2014'de 'cushing sendromu'na yakalanmış, vücudunun fazla kortizon üretmesi yüzünden kilo almıştı. ... Sol böbrek üstü bezi alınan ardından beyin ameliyatı geçiren Şoray, 2 yıl süren tedavinin ardından hastalığı yendi. Bir yılda 20 kilo verdi.

Türkan Şoray çingene mi?

Türkan Şoray: Çingene değil, çerkesim.

Türkan Şoray nasıl 20 kilo verdi?

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Türkay Şoray da estetik yaptıranlar kervanına katıldı. Yüzüne Fransız askısı yaptıran ve fazla kilolarından kurtulan Şoray, adeta bir deri bir kemik kaldı. 76 yaşındaki efsane oyuncu Türkan Şoray, 20 kilo vererek fazlalıklarından kurtuldu.

Türkan Şoray kaç kilo?

1. 64 boyunda olan türkan şoray 65 kilo.

Sibel Can çingene mi?

Ülkemizde Roman-Romen olarak ta bilinir. ... Tanınmış Çingene sanatçılarımızdan bazıları şunlardır; Türkan Şoray, Kibariye, Sibel Can, Sibel Turnagöl, Muazzez Ersoy, Ebru Gündeş, Sadri Alışık, Orhan Gencebay, Adnan Şenses, Burhan Öcal ve Hüsnü Şenlendirici.

Türkan Şoray Türk mü?

Türk Sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, 28 Haziran 1945'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası devlet demir yollarında memur, annesi ise ev hanımıdır. ... Türkan Şıoray, 1954 yılında Nazan Şoray adında bir kız kardeşe sahip oldu.