Samsung garanti nereden sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Samsung garanti nereden sorgulanır?
  2. Garanti Belgesi nasıl alınır?
  3. Oppo telefonun garantisine nasıl bakılır?
  4. Garanti belgesi nasıl birşey?
  5. Garanti belgesini kim onaylar?
  6. Telefon garantisini nasıl öğrenebiliriz?
  7. Telefonu garantiye verdim ne zaman gelir?
  8. Servise giden ürün kaç günde gelir?
  9. 4 sınıf garanti belgesi nedir?
  10. Internetten alınan ürünlerde garanti ne zaman başlar?
  11. Garanti belgesi hangi mallar için düzenlenir?

Samsung garanti nereden sorgulanır?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

Garanti Belgesi nasıl alınır?

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bilgi Merkezi http://e-garanti.gtb.gov.tr/application/HTMLClient/ adresine girilir ve elektronik imza ile başvuru yapılır. Yönergeler takip edilerek istenilen evraklar sisteme yüklenir. Garanti Belgesi klavuzu hazırlanır. Garanti Belgesi başvurusu yapılır.

Oppo telefonun garantisine nasıl bakılır?

Garanti Durum Kontrolü OPPO cihazınızın garanti durumunu kontrol etmek çok kolaydır. Sadece IMEI'yi girin, ardından doğrulama kodunu girin, Şimdi kontrol et'e dokunun ve garanti durumu görünecektir. Bu kontrol işlemi size, cihazınızın modelini, IMEI numarasını, garanti kapsamı süresini ve geçerli bölgeyi gösterecektir.

Garanti belgesi nasıl birşey?

Garanti belgesi bir malın, markanın veya firmanın pazarladığı ürünün kalitesini gösteren belgedir. Tüketici aldığı malı garanti süresi içinde, arıza veya herhangi bir sorun halinde değiştirme, tamirat veya iade hakkına sahiptir.

Garanti belgesini kim onaylar?

İmalatçı – üretici veya ithalatçı firmalar, imal veya ithal ettikleri, Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğe ekli listede yer alan mallar için; Bakanlığa başvurarak garanti belgelerini onaylatmak ve tüketicilere verilecek garanti belgesi düzenlemek zorundadırlar.

Telefon garantisini nasıl öğrenebiliriz?

Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.

Telefonu garantiye verdim ne zaman gelir?

Bu sayede kanuni hakkınızı arayabilir ve sonuç alabilirsiniz. Telefon garantiden kaç günde gelir ortalama olarak arıza türüne göre en az 15 gün sürebilir. Cep telefonunu servise elden teslim edebileceğiniz gibi isterseniz kargo ile de gönderim sağlayabilirsiniz.

Servise giden ürün kaç günde gelir?

Yetkili teknik servisler kendilerine verilen malın tamirini azami tamir süresinde tamamlamak zorunda. Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş.

4 sınıf garanti belgesi nedir?

Garanti Belgesi, bir ürünün belirli bir süre içerisinde üründe ortaya çıkabilecek arızaların tamiratının yapılması yerine yeni bir ürün ile değïştirilmesi veya ücretinin iadesi şartlarını içeren üretici ithalatçıya yükümlülük getiren ve tüketiciye güven sağlayan belgeye denir.

Internetten alınan ürünlerde garanti ne zaman başlar?

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Garanti belgesi hangi mallar için düzenlenir?

Garanti Belgesi, imalatçı veya ithalatçıların imal ve/veya ithal ettikleri sanayi malları için düzenlenen ve malın garanti süresi içerisinde meydana gelebilecek arızalarının en az iki yıl süreyle ücretsiz olarak tamirinin veya yenisi ile değiştirilmesinin taahhüt edildiğini ve satıcı ile tüketicinin yükümlülüklerini ...