Akbank internet bankacılığı açma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Akbank internet bankacılığı açma nasıl yapılır?
  2. İnternet bankacılığı şifresini nasıl alabilirim?
  3. VakıfBank internet şifremi nasıl alabilirim?
  4. Akbank mobil uygulamasına nasıl girilir?
  5. Axess mobil nasıl indirilir?
  6. Akbank aktivasyon kodu nasıl alınır?

Akbank internet bankacılığı açma nasıl yapılır?

INTERNET” yazıp, boşluk bırakıp kartın son 4 hanesi ile 8885'e sms göndermeniz halinde iletilen kart için. “INTERNET” yazıp, 8885'e sms göndermeniz halinde, tüm bireysel banka/kredi ve ek kartlarınız için. Çağrı Merkezi numaramız olan 444 25 25'i arayarak tüm veya istediğiniz kartlarınız için.

İnternet bankacılığı şifresini nasıl alabilirim?

Bankadan internet bankacılığı için şifre temin etmenin bir başka yolu ise müşterisi olduğunuz banka şubesine gitmek. Şubede yetkili personele internet bankacılığı için şifre talebinizin olduğunu iletmenizin ardından gerekli prosedürlerin gerçekleştirilmesinin ardından şifreniz tarafınıza teslim edilir.

VakıfBank internet şifremi nasıl alabilirim?

İnternet Bankacılığı üyesi olmak için öncelikle size en yakın VakıfBank Şubesi'ne uğrayarak Bireysel Ürün ve Hizmet Paket Sözleşmesi'ni imzalamanız veya İnternet Müşterisi Ol hizmetini kullanmanız gereklidir. Daha sonra, Şifre Al ile ya da 08 Çağrı Merkezi'ni arayarak internet şifrenizi alabilirsiniz.

Akbank mobil uygulamasına nasıl girilir?

Akbank Mobil'e ilk kez giriş yaparken kullanmak istediğin bilgiyi seç. Dilersen Müşteri numaranı* dilersen TC kimlik numaranı ardından Akbank şifreni** gir. *Müşteri numaran için Akbank Kart'ının üzerine veya Akbank Hesap cüzdanına bakabilirsin.

Axess mobil nasıl indirilir?

Akbank müşterisi değilseniz dahi Axess Mobil uygulamasını indirip, tüm kampanyalara göz atabilirsiniz. Axess Mobil'i hemen indirmek için tıklayın ya da “AxessMobil” yazıp “4566”ye gönderin.

Akbank aktivasyon kodu nasıl alınır?

Aktivasyon kodu, Akbank Direkt İnternet'ten ya da uygulama ekranındaki link aracılığıyla alınabilmektedir. Akbank Direkt İnternet'ten aktivasyon kodu almak için: Akbank Direkt İnternet'teki “Şifreci – Mobil Aktivasyon Kodu” menüsünden sizin için özel olarak üretilen kodu görebilirsiniz.