Istanbul şehir hatları vapuru nelerdir?

İçindekiler:

  1. Istanbul şehir hatları vapuru nelerdir?
  2. Şehir hatları vapuru kaç kişilik?
  3. Beşiktaş Kadıköy vapur çalışıyor mu?
  4. İstanbul şehir hatları kime ait?
  5. İstanbul'da kaç tane vapur iskelesi var?
  6. Vapur kaç metre?
  7. Şehir hatları vapurları kimin?
  8. Beşiktaş Kadıköy son vapur kaçta?
  9. Beşiktaş Kadıköy kaç dk vapur?
  10. İstanbul vapurları kaç yıllık?
  11. Şehir Hatları kime ait?
  12. Eminönünden Kadıköye vapur var mı?
  13. Gestaş kaç metre?

Istanbul şehir hatları vapuru nelerdir?

İstanbul içi vapur hatları
  • Kadıköy - Eminönü
  • Karaköy - Kadıköy.
  • Karaköy - Haydarpaşa.
  • Üsküdar - Eminönü
  • Üsküdar - Beşiktaş
  • Kadıköy - Üsküdar - Ortaköy.
  • Kadıköy - Beşiktaş
  • Kadıköy - Kabataş
Daha fazla öğe...

Şehir hatları vapuru kaç kişilik?

Vapura şu ana kadar yerli-yabancı turizm işletmelerinin ve mimarların talip olduğu belirtildi. Ticari işletme için uygunluk belgesi olan, 60 metre uzunluğunda, 10 metre eninde ve 12 metrelik derinliğe sahip Şehit Caner Gönyeli yolcu vapuru, 750 beygirlik iki adet motora ve 650 kişilik yolcu kapasitesine sahip.

Beşiktaş Kadıköy vapur çalışıyor mu?

KADIKÖY - BEŞIKTAŞ vapur hattının ilk durağı Beşiktaş (Kadıköy İskelesi) olup son durağı Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş) durağıdır. KADIKÖY - BEŞIKTAŞ (Beşiktaş (Kadıköy İskelesi)‎→Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş)), her gün çalışıyor.

İstanbul şehir hatları kime ait?

2005 yılında, Türkiye Denizcilik İşletmeleri bünyesindeki Şehir Hatları İşletmesi, Özelleştirme Yüksek Kurulunun kararıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi' ne devredildi.

İstanbul'da kaç tane vapur iskelesi var?

İstanbul Boğazı'nda ve Haliç'te Şehir Hatları tarafından işletilen kırk iskele vardır.

Vapur kaç metre?

Son teknolojiyle donatılan geminin dörtlü pervane sistemi emniyetli ve hızlı seyir ve manevra imkanı tanımakta. Araç güvertede yer alan asma kat sayesinde daha fazla araç taşıyan feribot, 88 metre boy, 16.80 metre en ölçüleriyle de geniş bir araç güverteye sahip.

Şehir hatları vapurları kimin?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi olan Şehir Hatları A.Ş., 1851 yılında kurulan Şirket-i Hayriye'nin efsanevi geçmişini sahiplenerek sürdürdüğü deniz taşımacılığında, Türkiye'nin lider ve yenilikçi kuruluşu olarak günümüzde de tarihe not düşüyor.

Beşiktaş Kadıköy son vapur kaçta?

İlk vapur 06:45'te kalkıp 07:05'te Beşiktaş iskelesine varmaktadır. Her 10 dakikada bir sefer devam etmektedir ve en son sefer 20:45'te sona ermektedir. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15'te kalkmaktadır. Haftanın her günü seferler düzenlenmekte, hafta içi tüm saatler aynı şekilde devam etmektedir.

Beşiktaş Kadıköy kaç dk vapur?

KADIKÖY - BEŞIKTAŞ (Şehir Hatları) Ek bilgi: KADIKÖY - BEŞIKTAŞ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

İstanbul vapurları kaç yıllık?

94 yıllık tarihi boyunca özellikle bazı numaralı vapurlar, İstanbullu´ların vazgeçilmezi oldu. Şirketin zaman içinde 77 vapuru oldu. Bunlardan 66 tanesi İngiltere'de, 6 tanesi Fransa'da, 2 tanesi Almanya'da,1 tanesi Hollanda'da, 2 tanesi de İstanbul'da Hasköy'de inşa edildi.

Şehir Hatları kime ait?

2005 yılında, Türkiye Denizcilik İşletmeleri bünyesindeki Şehir Hatları İşletmesi, Özelleştirme Yüksek Kurulunun kararıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi' ne devredildi.

Eminönünden Kadıköye vapur var mı?

Kadıköy'den Eminönü'ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00'de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40'ta son seferini gerçekleştirmektedir.

Gestaş kaç metre?

Araç güvertede yer alan asma kat sayesinde daha fazla araç taşıyan feribot, 88 metre boy, 16.80 metre en ölçüleriyle de geniş bir araç güverteye sahip.