Otrivine Menthol çocuklar için kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Otrivine Menthol çocuklar için kullanılır mı?
  2. Otrivin kaç gün kullanılır?
  3. Otrivine 5 günden fazla kullanılırsa ne olur?
  4. Otrivine hangi firma?
  5. Otrivine pediatrik burun spreyi kaç yaş kullanabilir?
  6. Otrivine bebeklerde kullanılır mı?
  7. Otrivine zararları nelerdir?
  8. Otrivine burun spreyi çocuklar için uygun mu?
  9. Iliadin pediatrik burun spreyi kaç gün kullanılır?
  10. Burun spreyi günde kaç defa kullanılır?
  11. Burun spreyi neden zararlı?
  12. OtriNatura bebeklerde kullanılır mı?
  13. Okyanus suyu bebeklerde kullanılır mı?

Otrivine Menthol çocuklar için kullanılır mı?

Ölçülü doz veren sprey, her defasında tam doz uygulamanızı ve OTRIVINE MENTHOL'ün burnunuzun iç yüzeyinize iyice dağılmasını sağlar. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: OTRIVINE MENTHOL, 6 yaş ve üzerindeki çocuklarda kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Otrivin kaç gün kullanılır?

Diğer burun açıcı ilaçlarda olduğu gibi, OTRIVINE de 5 günden daha uzun süreli devamlı olarak kullanılmamalıdır. Eğer belirtiler devam ederse, doktorunuza danışınız. Uzun süreli veya aşırı dozda kullanıldığında yeniden burun tıkanıklığı oluşmasına neden olabilir.

Otrivine 5 günden fazla kullanılırsa ne olur?

Burun spreyi kullanımı 5 günü geçmemeli Bu grup burun açıcı spreyler 5 günden fazla kullanılmamalıdır. Yapılan hayvan deneylerinde de 5. günden sonra burun mukozasında hasarın başladığı 8. haftanın sonunda ise artık kalıcı hasar meydana geldiği gösterilmiştir.

Otrivine hangi firma?

11.03.2004 tarih, 775 sayılı yazıda; Novartis tarafından piyasaya sunulan ve "nazal konjesyonu gidermek, paranazal sinüs hastalıklarda sekresyonun drenajına yardımcı olmak, orta kulak iltihabında nazofarenks mukozasının dekonjesyonu için yardımcı tedavi olarak, rinoskopiyi kolaylaştırmak için" kullanılan "Otrivine Doz ...

Otrivine pediatrik burun spreyi kaç yaş kullanabilir?

2 yaş altındaki çocuklar için de her bir burun deliğine 1 kez* püskürterek kullanılabilir. *İki haftalıktan küçük bebekler için kullanmadan önce tıbbi yönlendirilme alınması önerilmektedir. Gebelik ve emzirme süresince kullanılabilir, ürünü kullanmadan önce doktorunuza ya da eczacınıza danışınız.

Otrivine bebeklerde kullanılır mı?

6. Kullanımdan sonra kapağı kapatınız. Ölçülü doz veren sprey, her defasında tam doz uygulamanızı ve OTRIVINE PEDATRK'in çocuğunuzun burnunun iç yüzeyinize iyice dağılmasını sağlar. Değişik yaş grupları: OTRIVINE PEDATRK, 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Otrivine zararları nelerdir?

Otrivine burun spreyi bağımlılığının zararları/yan etkileri nelerdir? Burun açıcı spreylerin etkisi adrenalin hormonunu taklit eder; sinirlendiğimizde burun açılır, ağzımız kurur, gözbebeklerimiz büyür, yüzümüz beyazlar.

Otrivine burun spreyi çocuklar için uygun mu?

2 yaş altındaki çocuklar için de her bir burun deliğine 1 kez* püskürterek kullanılabilir. *İki haftalıktan küçük bebekler için kullanmadan önce tıbbi yönlendirilme alınması önerilmektedir. Gebelik ve emzirme süresince kullanılabilir, ürünü kullanmadan önce doktorunuza ya da eczacınıza danışınız.

Iliadin pediatrik burun spreyi kaç gün kullanılır?

maximum 5 gün kullanilmasi gereken burun damlası , uzun süre kullanılması bağımlılık yaratır. uzun süreli kullanımda burun mukozasındaki salgı bezlerini baskılayarak ve kurutarak bezlerin ağzına sıçan atrofik rinit denen hastalığa sebep olabilen yani kökünden kurumuş bir buruna sahip olmanıza yol açabilen ilaç.

Burun spreyi günde kaç defa kullanılır?

Kısa süre kullanılması gereken burun spreyleri hızlı etki eder ve dakikalar içerisinde burundaki tıkanıklık hissini giderir. Günde 3-4 defadan fazla önerilmez" dedi.

Burun spreyi neden zararlı?

Burundaki tıkanıklığını açmak için kullanılan spreylerinin uzun süreli ve fazla dozda kullanımı, burun tıkanmasına neden olabiliyor. Burundaki tıkanıklığını açmak için kullanılan spreylerinin uzun süreli ve fazla dozda kullanımı, burun tıkanmasına neden olabiliyor.

OtriNatura bebeklerde kullanılır mı?

OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi, soğuk algınlığı ve alerji nedeniyle burun tıkanıklığı yaşayan 2-12 yaş arası çocuklar içindir. 2 yaş altındaki çocuklar için de her bir burun deliğine 1 kez* püskürterek kullanılabilir.

Okyanus suyu bebeklerde kullanılır mı?

İçeriğinde okyanus suyu özel bir kese de fısfısına basınca kapağı açılıp, sıvı bebeğin burnunun tüm mukozasına yayılır. Ayrıca bebeğinizin burnuna okyanus suyunu bu fısfısı sıkarken bebeğinize her pozisyonda sıkabilirsiniz. Bu kullanım kolaylığı anne olarak çok işinize yarayacaktır.