Bahçeşehir Üniversitesi yıllık ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bahçeşehir Üniversitesi yıllık ne kadar?
  2. Hangi üniversiteler çift diploma veriyor?
  3. Üsküdar Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?
  4. Apply BAU kaç burs veriyor?
  5. Medipol Üniversitesi Tercih indirimi ne demek?
  6. Çift diploma ne demek?

Bahçeşehir Üniversitesi yıllık ne kadar?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı KDV dahil şu şekildedir; Tıp Fakültesi için 136.500,00 TL; Diş Hekimliği Fakültesi için 125.000,00 TL; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Programları için 84.500,00 TL; Hukuk Fakültesi için 88.500,00 TL; İletişim Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Y.O ...

Hangi üniversiteler çift diploma veriyor?

Bunlar İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Anadolu Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi. 2003 yılından bu yana da bu uluslararası çift diploma programına öğrenci kabul ediyor.

Üsküdar Üniversitesi mavi diploma veriyor mu?

Üsküdar ÜniversitesiDiploma, Diploma Eki İle Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönerge” uyarınca, Üsküdar Üniversitesi'nden mezun olan, tüm ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlik öğrencilerine diplomalarıyla birlikte Mavi Diploma (Diploma Eki) verilir.

Apply BAU kaç burs veriyor?

2022 ÖSYM Tercih Kılavuzunda yer alacak olan ve ApplyBAU'nun uygulandığı bölümlerin “burssuz” tüm kontenjanları ApplyBAU için geçerlidir. ApplyBAU sistemi kapsamında adaylar Yürütme Kurulu kararlarına göre arasında herhangi bir yüzdelik burs oranı ile kabul alabilirler.

Medipol Üniversitesi Tercih indirimi ne demek?

Tüm lisans programlarında, ilk üç tercihini İstanbul Medipol Üniversitesinin aynı programında farklı bursluluk kontenjanları için yapan adaylar, %25 burslu kontenjanına yerleştikleri takdirde, kendilerine tahakkuk edecek öğrenim ücretinden ayrıca %25 indirim yapılacaktır.

Çift diploma ne demek?

ÇAP, kendi bölümlerinde lisans programlarına devam eden öğrencilerin, yine kendi üniversitelerindeki ikinci bir dalda lisans diploması almalarını sağlamak amacıyla yürütülen bir program. Öğrenci bu program sayesinde iki lisans diploması ile mezun olur.