Milli Eğitim Bakanlığına şikayet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Milli Eğitim Bakanlığına şikayet nasıl yapılır?
  2. Okulla ilgili şikayetler nereye yapılır?
  3. Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe nasıl gönderilir?
  4. MEB mail adresi nedir?
  5. 147 telefon hattı nedir?
  6. Şikayet dilekçesi nasıl yazılır?
  7. Öğretmenler şikayet işlemlerini nasıl ve nereye yaparlar?
  8. Milli Eğitim Bakanına nasıl ulaşabiliriz?
  9. Meb maile nasıl girilir?
  10. Mebim açılımı nedir?
  11. Şikayetten vazgeçme dilekçesi nasıl yazılır?
  12. Savcılığa şikayet dilekçesi nasıl verilir?
  13. MEB dilekçe sonucu nasıl öğrenebilirim?

Milli Eğitim Bakanlığına şikayet nasıl yapılır?

Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi yani MEBİM, bir nevi MEB çağrı merkezi ya da MEB danışma hattı olarak hizmet veriyor. MEBİM'e ulaşmak için yapmanız gereken 4 (444 0 MEB) numaralı MEB numarasını aramaktır.

Okulla ilgili şikayetler nereye yapılır?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe nasıl gönderilir?

www.dilekceornegi.org isimli web sitesini ziyaret ederek dilekçe örneklerinden faydalanabilirsiniz. Dilekçenizi Milli Eğitim Bakanlığına kapalı zarf ile aps veya iadeli taahhütlü olarak gönderebilirsiniz.

MEB mail adresi nedir?

Bakanlık merkez ve merkeze bağlı taşra teşkilatlarında bulunan kullanıcılarımız posta@meb.gov.tr adresinden ya da https://yardimmasasi.meb.gov.tr web sayfasından destek alabilir.

147 telefon hattı nedir?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un talimatıyla "ALO 147" hattı kaldırılarak yerine başta öğretmenler olmak üzere öğrenci, veli ile diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla MEB İletişim Merkezi "4" telefon hattı kuruldu.

Şikayet dilekçesi nasıl yazılır?

Şikayet Dilekçesi Nasıl Yazılır? Şikayet dilekçesi mutlaka muhatap olan kurumun adına yazılmalıdır. Durumun açık ve net bir şekilde açıklanması için dilekçenin örneğin internet üzerinden ya da ilgili kurumdan alınmalıdır. Şikayet dilekçesinin üzerinde şikayette bulunan kişinin adı ve soyadı mutlaka yazmalıdır.

Öğretmenler şikayet işlemlerini nasıl ve nereye yaparlar?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada MEBİM Alo 147 Öğretmen Şikayet Hattı'nın yerinen MEBİM 4 hattının açıldığı belirtildi. Öğretmen, veli, öğrenciler ve eğitimle ilgili herkes bu hattı arayarak hizmet alabilir.

Milli Eğitim Bakanına nasıl ulaşabiliriz?

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ (MEBİM) Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “4” (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.

Meb maile nasıl girilir?

meb.k12.tr adresinden yapılmaktadır. İlgili ekranda kullanıcı adı olarak (1) okula ait kurum kodunu, parola olarak (2) sistemde tanımlı şifrenizi girerek Oturum Aç butonuna tıklamanız yeterlidir. Sisteme giriş yaptığınızda karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir.

Mebim açılımı nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM), 31 Mart'ta e-Devlet'te de hizmete başlamıştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEBİM üzerinden 2 milyon 7 kişinin bilgi edinme, istek, görüş, öneri, ihbar ve şikayet başvurusu yaptığını açıkladı.

Şikayetten vazgeçme dilekçesi nasıl yazılır?

Yukarıda esas numarası belirtilen dosyaya ilişkin olarak sanık ………. hakkında her kadar ………. suçundan dolayı şikayetçi olsam da şikayetimden vazgeçiyorum. SONUÇ VE İSTEM : Şikâyetten vazgeçme beyanımın kabul edilmesini ve sanık ………. hakkında düşme kararı verilmesini arz ve talep ederim. (Tarih: …/…/……..)

Savcılığa şikayet dilekçesi nasıl verilir?

Suç Duyurusu Dilekçesi Nereye Verilir? Yaşanan fiille ilgili olarak hazırlanmış olan şikayet dilekçesi zarar gören tarafından kolluk güçlerine ya da doğrudan Cumhuriyet baş savcılığına yapılabilir.

MEB dilekçe sonucu nasıl öğrenebilirim?

MEB'e bağlı kurumlara verdiğiniz dilekçelerinizi “Dilekçe Sorgulama” sayfasından takip edebilirsiniz.
  1. Evrak Doğrulama. Evrakı doğrulamak için giriş düğmesine tıklayınız.
  2. Dilekçe Sorgulama. Dilekçenizi sorgulamak için giriş düğmesine tıklayınız.
  3. KEP Sorgulama. KEP evraklarınızı sorgulamak için tıklayınız.