Uçuk kremi fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Uçuk kremi fiyatı ne kadar?
  2. Zovirax uçuk kremi fiyatı ne kadar?
  3. Uçuğu en kısa sürede ne geçirir?
  4. Vectavir reçetesiz satılır mı?
  5. Zovirax mı Aklovir mi?
  6. Uçuk kremi günde kaç kere sürülür?
  7. Zovirax krem nerede kullanılır?
  8. Uçuk kremi ne zaman kullanılmalı?

Uçuk kremi fiyatı ne kadar?

Boyutu küçük ancak etkisi büyük olan Vectavir krem 2 gramlık tüplerde eczanelerde satılmaktadır. Fiyatı ise 37.28 TL​'dir.

Zovirax uçuk kremi fiyatı ne kadar?

Güncel olarak 20.02.2021 tarihinde ilacın fiyatı 23,17 ₺ olarak belirlenmiş ve bu fiyat üzerinden satışa sunulmaktadır. Zovirax krem 2020 fiyatı 19,33 ₺ ve Zovirax krem 2019 fiyatı ise 17,26 ₺ olarak görülmüştür.

Uçuğu en kısa sürede ne geçirir?

Uçuğun geçmesi için deneyebileceğiniz bazı işlemleri aşağıda sıraladık.
  • Soğuk kompres uygulaması Soğuk ve nemli bir bez uçuklu bölgedeki kızarıklığı azaltabilir, kabuklanmayı gidermeye yardımcı olabilir ve iyileşmeyi hızlandırabilir. ...
  • Sarımsak. ...
  • 3. Elma sirkesi. ...
  • Nane yağı ...
  • Bal ve sirke. ...
  • Aloe vera. ...
  • 7. Meyan kökü ...
  • 8. Süt.
Daha fazla öğe...

Vectavir reçetesiz satılır mı?

Küçük bir miktarı parmağınıza sıkınız ve etkilenen bölgeye uygulayınız. Haricen kullanılır. 30°C'nin altındaki oda sıcaklığında, kuru bir yerde saklayınız. Dondurmayınız. Reçetesiz satılır.

Zovirax mı Aklovir mi?

Asiklovir veya Aciclovir ya da Acyclovir, ZMA olarak kısaltılır. Acycloguanosine molekülünün kimyasal ismidir. Zovirax®, Hernovir®, Aklovir®, Asiviral®, Virosil® ve Acyl® gibi ticari isimler altında pazarlanan bir guanozin analoğu antiviral ilaçtır.

Uçuk kremi günde kaç kere sürülür?

Yetişkinler ve 12 yaşın üzerindeki çocuklar: Vectavir'i, gün içinde yaklaşık iki saatlik aralıklarla (günde yaklaşık 8 defa) uygulayınız. Tedaviye 4 gün devam ediniz.

Zovirax krem nerede kullanılır?

ZOVRAX, ilk ve tekrarlayan genital Herpes ve Herpes labialis de dahil olmak üzere Herpes simplex deri enfeksiyonlarının (uçuk) tedavisinde kullanılır.

Uçuk kremi ne zaman kullanılmalı?

İlaçların uçuğun başladığı ilk 1-2 gün içinde kullanılmaya başlanması önemli. Eczanelerde satılan virüse etkili uçuk kremlerini kullanmak hastalığa bağlı ağrı, sızı ve kötü görünümü engellemeye yardımcı oluyor.