Yüz masaj taşı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Yüz masaj taşı ne işe yarar?
  2. 3D Full Body Shape massager nasıl kullanılır?
  3. Yüz roller ne işe yarar?
  4. Yüz yeşim taşı nasıl kullanılır?
  5. Kristal Yüz Şekillendirici ne işe yarar?

Yüz masaj taşı ne işe yarar?

Yeşim taşı masaj aleti, küçük silindir şeklindedir. Düzenli kullanıldığı zaman en etkili cilt bakım aletlerinden biri olduğunu görebilirsiniz. - Elmacık kemiklerinde ve gözaltında bulunan fazla yağların atılmasına yardımcı oluyor. - Cildin üzerinde lenfatik sıvının, lenf bezlerine tekrar gitmesini sağlar.

3D Full Body Shape massager nasıl kullanılır?

3D Massager aletini çene altı, boyun, omuz, kol, bacak, bel ve sırt boyunca sağa-sola ve aşağı-yukarı hareket ettirin, tek yapmanız gereken bu! Sizi yormaz saatlerce zamanınızı almaz. Her gün düzenli kullanımı hücrelerin daha canlı olmasını sağlar ve yüzdeki lekeleri ve kırışıkları yok eder.

Yüz roller ne işe yarar?

Face Roller dediğimiz yeşim taşı çevremizdeki ve vücudumuzdaki negatif enerjiyi atar, yaşam gücümüzü güçlendirir ve stresi azaltır. Lenfatik sistemi etkilediği için kan dolaşımını hızlandırır ve hücre yenilenmesini teşvik eder. Bu sayede yüz kırışıklıklarını düzeltir ve kasların gerginliğini azaltır.

Yüz yeşim taşı nasıl kullanılır?

Yeşim taşını yaklaşık 1 saat buzdolabında bekletip soğumasını bekleyin. Daha sonra aşağı, yukarı, sağa, sola hareketlerle cildinize uygulayın. Temiz cildinize krem uygulayarak masaj yaptığınızda daha önce de belirttiğimiz gibi cildinizin beslenmesini ve kullandığınız kremin etkilerini arttırmaya yardımcı olur.

Kristal Yüz Şekillendirici ne işe yarar?

Yüzünüzü kristal kuvarsın iyileştirici ve yenileyici etkisi ile canlandırın. ... Yüz kaslarındaki gerginliği serbest bırakır, şişliklerin, çizgilerin ve gözenek görünümünün azalmasını sağlar. Güçlü bir detoks kristali olduğu için, ciltten toksinlerin atılmasına yardımcı olur.