Dermapen kaç seans olur?

İçindekiler:

  1. Dermapen kaç seans olur?
  2. Dermapen sonrası cilde ne sürülür?
  3. Dermapen sonrası kaç gün su Değmemeli?
  4. Dermapen kaç yaşına kadar yapılabilir?
  5. Dermapen sonrası kızarıklığa ne iyi gelir?

Dermapen kaç seans olur?

Genellikle kırışıklıklara, lekelere ve hastanın yaş aralığına bakılarak yapılan bir işlem olan bu tedavi yöntemi, etkili sonuçları ile sıklıkla tercih edilir. Ortalama bir dermapen süreci, 3 ila 6 seans aralığında tamamlanır. Seanslar arasında en az 1 ay olacak kadar zaman bırakılır.

Dermapen sonrası cilde ne sürülür?

Uygulamadan sonra uygulama alanına rahatlatıcı bir serum sürülür ve 10-15 dakika boyunca soğuk kompres uygulanır. Ya da rahatlatıcı solüsyonlar içeren soğuk makeler uygulanabilir.Uygulama-sonrasında cildin rengi pembeleşir ve hafif güneş yanığına benzer ısı hissi oluşur.

Dermapen sonrası kaç gün su Değmemeli?

Yüksek faktörlü güneş kremleri kullanılabilir. Dermapen uygulamasından sonra uygulamanın yapıldığı bölgenin 24 saat boyunca su ile temas etmemesi gerekir. Mikroiğneleme tedavisinden 1 gün sonra makyaj malzemeleri kullanılabilir. Uygulamadan sonraki 2 hafta boyunca epilasyon, ağda gibi uygulamalar yapılmamalıdır.

Dermapen kaç yaşına kadar yapılabilir?

DERMAPEN UYGULAMASI HANGİ YAŞ GURUBUNA UYGULANIR? Dermapen uygulamasının yaş sınırı yoktur. Özellikle ergenlik döneminde cilt yağlanması,gözenek problemi olan herkese uygulanabilir.

Dermapen sonrası kızarıklığa ne iyi gelir?

Bu kızarıklık hissi ortalama 6 saat içerinde azalacak ve 1-2 gün içerisinde kendiliğinden kaybolacaktır. Sonrasında güneşten korunmalı, yüksek koruma faktörlü kremle deri korunmalıdır. İki gün boyunca aşırı spor, sıcak duş, sauna, hamam, otobronzlaştırıcı, solaryum uygulamasından kaçınılmalı, havuza girilmemelidir.