Sınavsız Geçişe Kimler başvurabilir?

İçindekiler:

  1. Sınavsız Geçişe Kimler başvurabilir?
  2. Sınavsız üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?
  3. Sınavsız 2 üniversite başvuruları ne zaman?
  4. AÖF sınavsız geçiş kimler yapabilir?
  5. 2020 2021 üniversite kayıtları ne zaman?
  6. Lise mezunları açıktan üniversite okuyabilir mi?
  7. 2021 üniversite kayıtları nasıl yapılır?
  8. Üniversite başvurusu nasıl yapılır 2021?
  9. Lise mezunu biri açık öğretime nasıl girer?
  10. AÖF ilk kayıt nasıl yapılır?

Sınavsız Geçişe Kimler başvurabilir?

İkinci üniversite programlarına aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya ön lisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler başvuru yapabiliyor. Ön lisans öğrencileri ve mezunları ön lisansa, lisans öğrencileri ve mezunları ise lisans programlarına başvuru yapabiliyorlar.

Sınavsız üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?

Lisans eğitimi alanlar ön lisans veya lisans programlarına, Ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına çevrimiçi başvurarak kayıt yaptırabilir. Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir.”

Sınavsız 2 üniversite başvuruları ne zaman?

Üniversitenin yayımladığı akademik takvimde yeni dönem için ikinci üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ağustos 2021 - tarihleri arasında, https://aoskayit.anadolu.edu.tr kayıt adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra ikinci üniversite kayıt işlemini ...

AÖF sınavsız geçiş kimler yapabilir?

Herhangi bir önlisans programından (üniversitelerin iki yıllık programları) mezun olan ya da öğrenciliği devam edenler Fakültemiz önlisans programlarına sınavsız ikinci üniversite fırsatıyla kayıt yaptırabilirken herhangi bir lisans programından (üniversitelerin dört yıllık programları) mezun olan ya da öğrenciliği ...

2020 2021 üniversite kayıtları ne zaman?

ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Lise mezunları açıktan üniversite okuyabilir mi?

Açıköğretime kayıt yaptırmak isteyen tüm liseden mezun öğrencilerin önlisans programları için YGS' den en az 150 puan alması gerekir. Lisans düzeyinde yerleşecek adayların ise LYS' den 180 puan alması gerekmektedir. Bu puanın üzerinde puan alan tüm adaylar açıköğretim fakültesini tercih edebilirler.

2021 üniversite kayıtları nasıl yapılır?

Elektronik kayıt 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. başvurmaları gerekmektedir. 6. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

Üniversite başvurusu nasıl yapılır 2021?

Başvuru, bireysel olarak internet aracılığıyla ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden (https://ais.osym.gov.tr adresinden) veya ÖSYM Başvuru Merkezlerinin birinden yapılabilir.

Lise mezunu biri açık öğretime nasıl girer?

Açıköğretime kayıt yaptırmak isteyen tüm liseden mezun öğrencilerin önlisans programları için YGS' den en az 150 puan alması gerekir. Lisans düzeyinde yerleşecek adayların ise LYS' den 180 puan alması gerekmektedir. Bu puanın üzerinde puan alan tüm adaylar açıköğretim fakültesini tercih edebilirler.

AÖF ilk kayıt nasıl yapılır?

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır.