Cancel ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Cancel ne anlama gelir?
  2. Klima da Cancel ne demek?
  3. Pending Türkçesi ne?
  4. Cansel in ingilizcesi nedir?
  5. Klima Kumandasi Cancel ne demek?
  6. Pending download ne demek?
  7. Farmasi pending ne demek?
  8. Sign up zoom ne demek?
  9. Klima Cool ne demek?
  10. Klimada otomatik fan nedir?

Cancel ne anlama gelir?

Gerçek Anlamı > iptal etmek.

Klima da Cancel ne demek?

Kumanda ekranında "Off" yazısı belirdiğinde klimanızın kapanmasını istediğiniz saat ayarını ev sembolü ve sol tarafında pervane sembolü olan tuşlara basarak ayarlayın ve ''CANCEL'' tuşu ile sabitleyin.

Pending Türkçesi ne?

askıda, sonuçlanmamış, henüz bir karara/sonuca bağlanmamış, muallâkta. The agreement was pending. olması yakın, beklenen, her an vukuu muhtemel.

Cansel in ingilizcesi nedir?

"cancel" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 51 sonuç
KategoriTürkçe
1Yaygın Kullanımfeshetmek
2Yaygın Kullanımiptal etmek
3Yaygın Kullanımiptal
General
73 satır daha

Klima Kumandasi Cancel ne demek?

Yaptığınız zaman ayarlarını iptal etmek için, uzaktan kumandayı klimaya yönlendirerek “CANCEL” tuşuna basınız. Bu durumda klimanızın ön panelindeki program saati gösterge LEDi sönecek ve uzaktan kumandanızın göstergesinden ilgili haneler silinecektir.

Pending download ne demek?

pending {sıfat} Bir görüntünün dosya adının ardındaki durum "beklemede" ise, henüz indiriliyor anlamına gelir ve indirme işlemi tamamlanana kadar masaüstünüzde gözükmez.

Farmasi pending ne demek?

Farmasi'ye üye olduğunuzda bildiğiniz üzere aynı zaman da alt ekip de oluşturabilirsiniz. ... Farmasi pending demek; kişi çıkışa doğru gidiyor, üyeliği bitmek üzere demektir. Kişi usun süredir sipariş girmemiş anlamına gelmektedir 'Farmasi Pending'.

Sign up zoom ne demek?

Açılan sayfada sağ üst köşede Sign Up It's Free butonuna tıklayarak üyelik için ilk adımı atmanız gerekiyor. Zoom öncelikle sizden doğum tarihinizi doğrulamanızı istiyor. ... Bu ifade Zoom'u masaüstü cihazınıza (PC, Laptop vs.) indirmeniz anlamına geliyor.

Klima Cool ne demek?

Klimalarda COOL soğutma modudur. Yaz dönemlerinde veya sıcak günlerde serinleyebilmek için klimanızı COOL modunda çalıştırabilirsiniz.

Klimada otomatik fan nedir?

Otomatik mod (AUTO) seçildiğinde klima otomatik olarak fabrika ayarlarına göre çalışacaktır. Ayar sıcaklığı otomatik modda görüntülenmez ve ayarlanamaz. “FAN” tuşuna basarak fan hızını seçebilir. ... Klimanızı iç ünite üzerindeki açma kapama düğmesinden açtığınızda klima otomatik modda çalışmaya başlar.